Gräla inte..

Jag vet att jag är värdelös på uppdateringar!!!
Idag fyller Malin S år... eller nej förresten för två timmar sedan var hennes dag men säger grattis i efterskott!!!! Varit i stugan och myst i helgen och det var skönt att bara vara, jag, telefon och böckerna.. Underbar helg!! Igår hann man förutom åka från stugan att åka till Östersund och kolla på Garvsyras fars, och det var väl värt timmarna i bilen och den sena hemkomsten för att se denna fars, riktigt bra och rolig var den=) Hade den legat någon(sisådär 30 mil) närmare hade jag velat sett den igen.. Om jag befinner mig nånstans i Hälsingland ska jag se deras revy iår, har sett den nått år men tiden räcker ju aldrig till.. Idag har jag annars inte gjort mycket,stod och hängde och väntade på ett telefonsamtal angående färgpigment så jag kunde börja koka rödfärg men icka... Men nu har det kommit så imorgon kan jag koka färg... japp, har man tid, lust och öh... e fanatist historiker kokar man falurödfärg till att måla Hälsingehus rött.. Ska bli spännande att testa, men av alltför säkra källor är det mer än 600LITER färg som ska kokas... Varje sats kokas i FYRA timmar och satsen är på 25LITER...Så min lystnad för att elda lär ju bli stillad innan det är över.. men IMORGON är det spännande för då är det första koket!!!

Annars dåå??? ja killar ni kan ju vända bort blicken och sluta läsa nu.. För jag ska rekomendera M-koppen som mensskydd!!! Första gången jag läste om det lät det verkligen inte som ett bra skydd utan mest kladdigt och ohygieniskt men efter ha testat den nån månad förstår jag inte varför det skyddet inte näms med tampong och binda!! Allvarligt talat har jag aldrig använt ett skydd som är mindre kladdigt, mindre risk för lukt och ohygieniskt kladd än den!! Lite dyrt i inköp men eftersom den håller i tio år så är det inga pengar att tala om i längden!!! Ni som vill beställa eller läsa mer om detta kan gå in på mkopp.se. Jag lovar att det iallafall är v'ärt en tanke och mer än så!

Nu ska jag sova och drömma om min målarkok imorgon..rapport kommer och bilder oxå... åsså kanske jag kan lova ett bättre uppdaterande från och med nu.. kanske..



RSS 2.0