en bild på min leriga snygging=)


nu strålar solen ute och det känns som evigheter sedan snön vräkte ner och det var kallt och jäkligt.... åsså är det inte ens två dygn sedan... sjukt vad kroppen glömmer fort... men kallt är det fortfarande, inte alls så skönt som det ser ut men ial så ser det ut så därvarmt och skönt som det bara kan se ut som en varm majkväll i sverige=)

Min häst är en väldit smutsig och blöt och lerig häst just nu och trots ryktning så är hon fortfarande en lerig häst.. längtar tills hon ska bli duschad och shampoad och glänsande=) jag älskar tanken på att ha häst i sommar, även om jobbet nog kommer ta äckligt mycket tid ska jag försöka ha energi på kvällarna för henne=) Jag har svårt att tänka mig vart jag ska ha henne i sommar, allra helst vill jag ha henne utanför dörren men åkern hon går på just nu ska ju plöjas och hennes kompisar kommer snart flytta till långhed, och monika behöver tyvärr träffa mig och lära känna mig mer än att hon ska vara så långt borta... (plus att jag är extremt lat och kommer absolut inte orka åka till långhed varje gång ja vill klappa henne) så jag tror jag måste skilja henne från hennes vänner (ial över sommaren) vilket blir ett nytt dilemma.. dagens regler säger ifrån att man inte får ha hästar ensam, men känner ingen häst som vill vara borta på sommarcamp, och om jag så kände något så har jag inget bra hästbete... tittar på myrmarken nedanför AndersNils, skulle vara så underbart att ha henne där men marken tillhör min hyresvärd och har en känsla av att dem inte vill ha en stor häst klampandes där men funderar om jag ska våga fråga dem... annars får man väll kasta in henne med kvigorna men det brukar vara logistiskt svårt eftersom man flyttar dem lite hit och dit under sommaren... får se, ska börja med att prata med de andra två som äger hästarna och höra vad de planerar... den ena har ju en liten knatte och den andre fick bebis bara i veckan så  vet inte riktigt hur de planerar... ial så vill jag för tillfället inte ha henne i långhed så det måste ju lösas på nått vis..

Ja jag går in för min 5e dag som särbo(han är i tomba och jobbar) och ska vara borta i ytterligare 9 dagar.. eller nå sånt... det går ganska bra, första natten var otrevliig när ytterdörren återigen mystiskt öppnade sig, inte roligt alls och det vart inte många timmars sömn.. men sen verkade alla slå sig till ro... jag njuter av att få titta på how i met your mother, will och grace och vänner utan så mycket suck och pustande men som alltid kan ja konstatera att det är tråkigare att vara själv och inte ha något att klaga på, en att vara två och ha något att klaga på... ja men varför klagar du då? ja det kan man ju alltid undra... och fundera på men att bo ihop innebär många saker, både roliga och tråkiga saker men de tråkiga är ju ännu tråkigare ensam så varför klaga... antar jag är en typisk gnällig flickvän som absolut tycker min pojkvän ska förstå mig, utan att jag ska behöva tala om det... älskar den logiken, det är en av många argument till varför jag absolut inte skulle vilja vara ihop med en kvinna... snacka om jobbigt, två som förväntar sig att den andre skulle fatta utan nån komunikation.. å sen ändå ha analysara allt i bitar... nej du det skulle aldrig funka.. älskar astt titta på what women think... för den är klockren på hur allt bara snurrar i huvudet och hur logiskt det ologiska blir efter en stund... snacka om klockren film=) Att göra en film som hette "what men think" skulle vara intressant men inte alls lika roligt kan ja tänka mig;)Länge sedan jag önskade jag vore en kille, det finns alldeles för mycket roligt md att inte ha tre saker dinglande mella benen som är i vägen när man ska tänka=) Nåja nog om kvinnans ädlare sinnelag och männens ädlare delar och vidare då...

ja på soffan bredvid ligger en totallt uttråkad hund, som suckar och pustar över att vännen ine är hemma, inte för att han bryr sig om henne men hon bryr sig om honom, på ett helt galet sneddrivet sätt.. Det är synd om henne när hon överlycklig kastar sig i famnen på honom och han bara ryter.. idag stal hon hela påsen med ben, trodde väl inte jag skulle höra det men det gjorde jag... orkade inte gräla på henne, gav henne bara 1 ben och tog in de andra benen och gömde den.. katterna står i en cirkel runt diskhon och väntar på att gäddan som ligger där ska tina och bli kokad.. ska snart göra det men först ska jag se klart på will och graceavsnittet=) Imorgon ska jag höra om man får snosa på nykomling eller om de har annat för sig, ska bli spännande att träffa nytt... bäst att träna lite innan det kommer nytt här.. NEJ, jag har inget på G, det var Carinas jag tänkte på!!!! Men jag lovar, om jag blir gravid är det här ni läser det först... eller? NÄ men lite sugen att jäklas och skriva komentar på fb innan man berättar det... vore lite småroligt att jäklas så.... nej det enda småttiga jag är sugen på är på fyra ben... och ganska stor när de föds... vore underbart att betäcka monika.. men 10000... har jag inte.. å det är ju en billig parning dessutom.. så det får vänta.. antagligen hinner hon bli för gammal innan jag har den ekonomin tyvärr:( men mysigt vore det, alldeles fantastiskt roligt!!! NÄ om man skulle göra något vettigt.. skölja ur hennan ur håret och sätta lite vatten på kokning kanske... ja varför inte=)

ha det gott, ludentott=)

RSS 2.0