önskar

önskar ja kunde känna som förr..
önskar ja kunde leka som förr..
önskar livet vore lika enkelt..

Jul. 20, 2013




e det Helgerån??

men allvarligt???? vad är Rolandz och varför är de populär???? snacka om dynga som scenuppträdande! visst, hade de spelat som en dansbandsgrupp där folk faktiskt ska dansa är det en sak.. men nu hade vi ju redan barbados i den scenen och mer behövde vi inte.. det jag däremot gillade var den fyllda parken, massa folk, massa händelser och massa bara bra:-) älskar Alftabor och dess omgivning när de ställer upp och gör en trevlig kväll:-)

men ändå

imorgon finns så många saker ja skulle vilja göra och alla saker krockar i tiden.. sista dagen på semestern och tycker om känslan att Längta tillbaka till jobbet:-) hösten innebär dessutom lite nya utmaningar och nya möten med människor och pedagogig samtidigt som jag behåller mitt älskade föl med barn och personal:-) med stor förhoppning hoppas jag att jag ska vicka upp en hel del och a tänker jobba så vi kan ta nästa steg.. för nu närmar sig det där att antingen går det framåt eller bara tar slut..

när ja blir stor..

när ja blir stor ska jag ha ett jobb som ger massa pengar ha en pojkvän som har pengar så man kan göra massa roliga saker och inte bara städa, laga mat och se till att hushållet fungerar.. vad hände egentligen med jämställdheten?:-(

semester:-)

avrundat helgens mjölkning med tre dagar i stugan:-) först mys med kor(ja i lagoma mängder är faktiskt mjölka mysigt, ial 16st och sommarladugårn) lite synd på all blåst i stugan men massa läsning och mys var det ändå:-) nu är man hemma och tror det blir Monikamys:-)

ja men

Mys i stugan, härligt är det:-)!

tänk att

tänk att de dagar bara vissa jobbar då ska det sovas från hemkomst tills det Börjes jobba igen men ska en annan sova i solen ja då går det inte slappna av.?då ska gräset klippas,tomater vattnas ja gudar vet inte vad som ska ske! sägs att män och kvinns är från olika planeter och tänk det tror jag på!!!!

förr..

ja förr när ja var janhansvakt innebar det att ja var ansvarig där och på plats.,. det innebar mer än en gång att jag hade skött mina sysslor, semesterstängt stod på kiosken och jag hade krypit på en filt, mer eller mindre påklädd så kommer en turist eller något och jagar ifatt en och frågar om man har ost.. nu ligger man i AndersNils, under en filt mer eller mindre klädd och trivs väldigt bra:-) funderar skarpt på att dra till Norrbyplajan senare idag mellan mjölkningarna:-)

RSS 2.0