Bohem på riktigt... eller kanske bara ytligt?=)

Jaja så här de sista dagarna innan Påsk är det väll bäst man skriver lite=) Ifall det nu skulle vara  så att man drunknar på isen på den längsta fredagen på hela året... vem vet=) Hänt massor sedan senast jag skrev, hela köket har fått en rejäl uppiffning Design: Susann och Mor, äntligen har man ett kök som är snyggt och funktionellt, med saker som VI gillar och inte saker som kökssystemen tillåter!!!.. Det har varit mycket tänk, mycket omplanering men framför allt väldigt roligt! Nu återstår det visserligen lite, lite grann, framför allt saknas ju den där fläkten..men den är hos plåtslagarn så det löser sig det med!! Men lite jobbigt att inte få göra klart när det bara är det där sista som saknas... men tålamod!! Annars då?? Ja jag tror allvarligt snart jag vaknar upp som bohem, det kryper långsamt in i mig... Nu gör jag till och med hemmagjord deo... Varför?? Ja inte för att köp DEO det är dyrt, eller jag ens övervägt de miljömässiga i det, utan för att det är fantastiskt roligt=) Jag kan variera doften efter vad jag känner för att lukta och jag slipper kladdiga deoburkar... Sunt?? Kanske inte, men roligt som sagt=) Jag ska i veckan testa göra hemmagjord majonäs och beasås(till påskbordet) och marsansås och chokladmousse gör jag redan från grunden... Jag trivs... längtar tills det är barmark upp till sommarstugan, då ska jag dit och måla och bo där... Ta en paus från all data och onödiga prylar;) Fast mp3spelaren får följa med... och tlfn med tillhörande billaddare... åsså finns ju där redan gasolkök och kylskåp... En längtan som jag hade när jag var liten har kommit tillbaka, att få va kille... Tänk att få odla sådant där helmysgt bohemskägg som man kan gå och klia sig i hela dagarna... vore ju toppen!!=)  Långfredagen närmar sig dessutom med stormsteg, kanske nån gädda, kanske "nån" sup... lite solbränna men framför allt Sigge!!! Mitt kusinbarn som jag aldrig sett... ska ta det alldeles jätte lugnt tills han kommer på isen så att man får titta ordentligt(utan dubbelseende;)) *längtar* På kvällen blire lite mer att dricka, lite mer sällskap åsså TUPPENS!! Passar ju utmärkt så här till påsk, funderar om jag ska ta och leta lite påskaktiga örhängen att ha på mig, känner för att busa lite=) Nej nu ska jag sluta, moster IB kom just och Håkan håller på att lägga plattor till nya vedspisen... Å tjolahopp på er!
=)

blä

men va kattsiken... jag orkar inte.... det är så jobbigt med vänner som beter sig så mystiskt... jag orkar inte just nu!!!

WOW...

Hjärntvättade märkliga kompisar.... skumt!!!! vill bara sova nu!

KATT

Min katt, deras katter... de börjar äntligen komma överens den stora med de småa... och gud va söta de är tillsammans=) Merry har äntligen börjat ta sin storebrodersuppgift på allvar så när vi ställer upp dörren och kattungarna kan gå in och ut springer han som en dåre och håller koll på dem, han är riktigt söt i sina försök att hålla koll på mig, kattungarna och allt annat som händer på gården=)
Snön har börjat tina och medan alla andra jublar börjar jag redan sörja deras bortgång i vetskap vilken sörja den efterlämnar.... hur många gånger snön än smälter kommer inte våren tidigare... smälter snön nu, innebär det bara att vi får klä barnen i galon i två månader istället för en... och inte kommer våren och sommaren tidigare heller... less på alla som tror att bara snön borta=vårens inträde... jag gillar varmare temperaturer... det gör jag... men de som tror att våren tänker inträde i förskott.... ja jag är rädd ni missuppfattar det hela... förhoppningsvis har jag fel men troligtvis är det enda som sker översvämmning och gegga... Antar min englansvistelse har fått mig att älska vinterns ögongodis medan sveriges vår och sommar är ganska vek i jämfört med englands alla gröna nyanser... där finns inte bara grönt..utan grönt i varje nyans... och precis som jag älskar vinterns nyanser i sverige finns inga nyanser av sommar och vår som i england i sverige!!! I miss england in the spring... på samma sätt som jag saknar vintern i sverige om jag är i england...allt är relativ=)

klockan blev sent---

Innan jag hann få upp bloggen... Nu är den över tolv och jaja så kan det vara ibland!! Kan börja med att be om ursäkt, ibland hänger inte jag riktig med i svängarna och förstår att folk faktist läser min blogg och därför reagerar över vad jag skriver... till de vill jag försäkra att jag har full koll på vad jag skriver, hur många jäger jag en druckit=) Med det sagt övergår jag till annat... Känner för ett fortsatt kryptiskt språk så varför inte... Vissa möten, vissa gånger... även fast man planerat klargörande så behövs inte det... för när man möts, när man träffas har magin lagt sig... Vänner är man fortfarande men mer är det inte... Det kändes skönt och färdigt och allvarligt, hade jag något nämnt hade det blivit mer komplicerat än det varit... Det kändes som ett tack och förväl, vänner förblir vi men aldrig annat...så skönt ibland att sätta punkt och det gör jag nu. Om man ska gå in på mer fattbart kan jag gå in på helgen, den underbara=) I stocholm har jag lekt, i dagarna tre.. Första dygnet med min söta familj från Falun, veronica och malin... massa skitsnack och kärlek=) Ett dygn med en annan kär vän från falun avverkades och med det kom en hel del promenerande och flanerande i sthlm=) Jag tror jag var på alla gatur utom de stora gatorna och det var underbart, att springa in i alla småbutiker från alla hörn och kanter slår alla drottningar/kungsgator med sina konversiella tråkiga butiker... Inte mycket som ag handlade men inspiriation hämtade jag i mängder=) Väl hemma igen var det dags för ikea och nytt kök=) Valbo och Gävle avverkades och aldrig har ag haft en dag som var så underbar... allt fanns hemma(inklusive min nya stereo och externa hårddisk) så det var bara shoppa loss och njuta=).. Idag har vi rivit de delar av köket som inte ska va kvar..nu återstår bara resten... Jag älskar att leva!!!

Bara ett måste...

Ja men självklart måste jag blogga så här sista dagen på mitt 26e år... Vad ska jag skriva om då?? Nej det vet jag egentligen inte... Kan väll berätta om helgen då, det var en sådan där toppenunderbarfantastiskt rolig helg... Den började lite lagom med fredag i min ensamhet på övervåningen.. Lite chips, dipp.. en bra film... mys med katterna och lite skitsnack i telefon.. Var ledig på dagen så planerna var ju ikea.. tyvärr så var det snö och rusk så det ställdes in...istället blev det målning av köksluckor åsså kom sara med barnen hem... Nåja...lördag då.. Jag begav mig till Eva för en lunchridning, jag och Fia har äntligen börjat tala samma språk och det var underbart att vara i symbios med henne i en rejäl trav=) Sen åkte jag hem, tog en cider och började göra mig i ordning...långsamt kläddes det, sminkades och dracks lite... Efter det vart det en hel del skratt och en massa prat hemma hos Eva... tre taxibilar senare befann vi oss på tuppens... itutad både det ena och det andra började den eviga bordsdansen ala susann... den går ut på att tala med så många som möjligt, på så kort tid som möjligt under tiden som man intar så mycket alkohol och skratt som möjligt... Kvällen förlöpte utmärkt på alla plan, jag fick i mig.. öh en hel del alkohol(med tanke på mängden är det helt fantastiskt att jag inte raglade, ramlade och visste vad jag höll på med... kanske inte ett bra tecken men det är kul att kunna dricka så gott, i sådana mängder utan att man beter sig helt idiotisk), en hel del pratade jag med... men framför allt skrattade jag... och log... åsså tror jag visst det blev några snapsvisor oxå=) Underbart helt enkelt.. Hade en sväng av nödvändigt allvar oxå, men även det var mest skönt och intressant=) Snön vräkte ner och efter en våldsam promenad(med väldigt många personer som snubblade, ramlade osv) kom vi till bussen... mer skitsnack, mer skratt...sen var kvällen över... men vilken kväll!=) Söndagen erkänner jag att man var ganska blek... ja och ganska trött... Som plåster på såren hade vi vårat 59 års kalar... jag, syster och Emmy sammanslaget... kanske inte var den piggaste födelsedagsbarnet men jag var där iallafall=)
Har beställt biljett till helgens sthlmsresa oxå, tyvärr i förkortad version eftersom jag ska jobba på fredag men längtar verkligen... så länge sen vi träffades nu, min andra familj från Falun=) Ska bli underbart härligt att ha ett dygn med er, behöver det verkligen!! Så nästa helg blev alldeles full den med, jobb och revy fredag, sthlm lörd-sönd och sen jobb måndagmorgon...snälla nån, ska det fortsätta så här är jag ju snart både socialt och ekonomiskt normalstäld i samhället... Nej nu ska jag sova... 1a veckan som jag jobbar måndag till fredag så bäst man sover en hel del... Imöra är jag 27.... undrar vad det innebär?

RSS 2.0