MMMMMÅNDAGGG!

Japp nu är det ny vecka och nya seriösa planer=) Helgen avslutades I Uppsala hemma hos Malin P som jag antar är 1a malin eftersom hon är den jag känt först=) (och är äldst av alla malin ja känner)Där åt och dracks det gott och snackades en hel del skit=) Två hundar och två katter förekomm på festen vilket fick mig att få hemlängtan så på fredag åker jag hem, 1a prioritet eftersom mor och far behöver hjälp oxå och jag behöver lite återhämtning i lugnet.) iallafall de här hundarna var ungefär som helan och halvan.-- eller snarare som elefanten och myran--- det ena en fulllvuxen grand donua på70 kg och det andra en liten svart sak på knappt tre kg(tyvärr malin, har glömt vad rasen heter) det var ganska gulligt när de försökte leka med varandra men kommunikationen var svår=) Kändes ovant med en lugn hemmafest, länge sedan man hade sådanna nu även om jag kan minnas att en gång i tiden kunde man ha sådanna... inte alls otrevligt utan riktigt trevligt, men som sagt ovant=) Erkänner villigt att det var skönt att slippa den höga musiken och att bli tvungen att höja rösten för att bli hörd.... Festen var kanon med andra ord men det kändes underlit att krypa till sängs strax efter 1 en lördagkväll... inte van vid det heller! Söndagen begav jag mig hemåt och började fundera lite allvar, dags att ta tga i studierna och hitta en vettig dagsrutin som inte går ut på att vänta på nästa fest, nästa samtal, nästa besök och nästa hemfärd... Jag bor för t illfället i telefonen, pratar med allt och alla och haringen tålamod att göra nått utan telefonen i hand... min kärlek till skruvdragaren har med andra ord bytts bort till telefonen och jag undrar hur bra det är... iallafall så är det nog dags att börja fundera lite och bara det känns seriöst! Frida leker i England just nu så jag kan inte ringa till henne... vilket gör att jag terroriserar andra alfttabor men hon kommer snart hem så jag kan börja snacka med henne.... snart kommer hon vara trött på mig och mina extremt seriösa;) allvarliga problem som hon  får höra om, men se det positivt frida... d u fick ju ledigt en helg ial;) dags att sova... jag har faktist pluggat till morgondagens seminarium och nästan fått hela tekniken att fungera... gäller bara att det funkar imöra med!!
snipp snapp slut..

tidid

hmmm... clownmat har börjat summera mina kvällar eftersom jag inte gör det... så därför gör jag det nu.... onsdags var vi efter mycketom och men på etage och fjantade oss... ganska kul men tröttsamt!! som alltid denna termin slutade efterfesten alltför sent och man får varken sömn eller plugg gjort... dumt men sant... minns inget speciellt som hände på etage men kul hade vi.... dan efter skulle vi ta det lugnt å fint, ingen alkohol förens lördag var det tänkt men så ringde den där mobilrn igen ohc man funderade...städa är kulare full--- hmm.... supa utan anledning... inte nyttigt... men vänta nu!! borlängekåren är ju öppen... sagt och bestämt... jag och resten begav oss till borlänge och en dyr men härligchampagnefylla. förenade två människor som jag visste skulle trivas ihop men det skulle ja snart ¨ångra... de två gaddade ihop sig mot mig och nu är det planerad golfturne... som tydligen jag ska spela med i... dumt även fast det va kul att se dem funger ihop som jg trodde=)  de är helt på det klara vad jag tycker om varav jag inget har att säga tycker de så dansa gjordes det em hel del... sen snackades det med andra borlängebor och en soft kväll var det.... den slutad dock sent... runt 7 zloknade jag och sen sov vi till 1.... gravt försenad till både tvättid och annat satte vi igång... runt fyra knäckte jag första cidern och intog bamyl med koffein, rennie, resorb och en stor portion adrenalin för att klara den tredje festkvällen... banken först. med hod mat och gott sällskap inledde jag en angemänkväll.. efter ett tag började ett riktigt dåligt band spela oh vi var bland de första på krogen.... lownmaten kom och såg mig, för hon jobbade och jaja.. ja hade lovat va nykter till lördag men men.... runt tolv tolv trog "drågorna" eller vi kanske ska kalla det meduvcin slut å jag dalade... därför sitte rjag nu här, duktig  utan efterfest och läntar till imorgon och uppsalla... natti

Hujajaj...

Mmm nu är det tio minuter innan det är dags för det tredje talet... ja vsserligen missade jag det andra emn det här planerar jag inte missa! hyllningstal! sen är det dramaövningar igen och därefter är det sent och dags för att ta det lite lugnt... imorgon ska jag följa med malin på kåren och hänga medan hon har mat tjänst..=) nåja...time to get serious!
bye


höstpromenaden som inte blev av

Vet inte riktigt hur jag ska summera den här helgen...ska jag börja med att säga att jag hade roligt,.. mestadels av tiden...kåren i fredags var helt ok... massa glada människor som springer runt runt och snackar skit... Senare den kvällen satt jag som sagt i telefonen och pratade och pratade,,, inte dumt det heller... genomgående tema i helgen har faktist varit att när man inte sovit har man pratat... antingen i telefon eller med riktiga människor... kom igång riktigt sent igår och efter lite irrande löste sig förfestproblemen och jag begav mig till regementet och satt där en stund och snacka.. sen ringde telefon och vi drog vidare till Järnet... å det ska jag säga att har man korta ben och går bredvid nån med långa som dessutom har brottom... då får man röra benen fort och det är svårt att snacka då... Järnet var som alltid roligt... drack försiktigt och vettigt och vi lämnade stälelt för att gå till harrys... därifrån vet jag itne vad jag gjorde... gick runt, runt och runt känns det som.... två timmar senare stängde harry och vi(jag malin coh erik) begav oss tveksamt hemåt... eller ja efter en stund då,...vi sa good natt tll erik och malin följde mig hem och fick två resorb och jag gjorde mig redo för sömn... men då ringer telefon och plötsligt så försvann natten igen... nu är hon 19.00, whiskeyflaskan som var nyöppnad är slut och jag är helt död.. fick visserligen hjälp att tömma den men vafan! den var ju nästan helt ny!!! En riktigt körd dag med solen som retar en... det skulle ha varit idag jag och resten skulle plocka svamp... men ingen är i skick så ingen svamp å inget annat heller... bara mcdonalds mat och trötthet...

Nu finns bilder

på invigningen i gammelgården på ostkiosken.blogg.se... men det är bara tre... fler kommer såsmåning om (på måndag) läggas upp där...


Nu har jag äntligen vaknat efter en lång seg dag som var oerhört trött och ska nu äta och sedan förberedas för fest ige´n=) Överlever nog det här,,, kanske... eller inte... men ändå

mm

igår kom ja hem två..duktiga jag!! sen ringde telefon och plötsligt var klockan 6.... snacka om sjukt.... fortfarande full nu och den ja prata med e störtskön men ja e både livrädd och totallt faschinerad av det samtalet... vi ska reda ut det idag tycker de... jag vet inte... jag tror  ju faktist inte på saker å ting men väldigt mycket stämmer med vad som sägs... ja tänker följa med the fllow å se var det leder--- just nu talar jag i gåtor men det måste jag göra,... det finns fler än jag inblandade och det är upp till alla och säga hur de står... jag står ovetande, de andra får stå för sig själva..min åsikt kommer frma... när ja själv vet... fast egentligen är jag redan klar med min åsikt... men skit samma... gårdagen var kul.. förfest hos sandy... efterfest i telefon till tidigt imorse,.somnade i samma veva som pappa gick upp å mölka... inte nyttigt!.. så nu är man trött och sliten... tror inte man orkar göra nått idag... borde ta tag i saker och ting men ju längre ja skjuter upp det ju längre slipper ja ta tag i det... Susanns braa logiska filosofi!

bara en snabbis...

Jobbig dag...väntade hela dan på att tjejen som ersätter italienarna skulle komma.. sa 10 kom 2... sen enr till systemet och handla jaja ni vet avd... sen hem och vila... hann inte somna innan stina ringde och det var den sömnen det... sen i badet med rom och cola tills telefon börja smsa och ringa så man klev upp...40 min försenad på grund av telefon, kul att snacka men gud va stressad ja e  nu !! rom och cola har ja druckit två och känner av... dags att gå till sandy och ha kul med folk där...=) ser fram mot det... inte en dum ide det här=) pratar jag virrigt... skyll på sprit, trötthet och stress men mest trötthet och minst sprit faktist... för GUD va ja e försenad!!! Men kan inte låta bli att skriva ändå...samtidigt som ja plattar håret... sjuk ide... men men... ha en trevlig kväll, det ska jag ha!

Svaret på min blogg...

Har fått det här på min mail och ni har säkert fått det ni med... men med tanke på min bloggs namn bara måste jag publicera det=)






Uppsats av Johan 8 år i Uppsala 
  
 
KON
Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv.
Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan - Och den invändiga sidan.
På den främre sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål framme i huvet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kallas mule. Det är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.
På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara hår... Det kallas ko-hår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon
heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra ben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med. Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I ostaen är det hål. Men hur den gör hålen har jag heller inte lärt mig ännu. Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inget däggdjur.
Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket.
 
Lärarens kommentar: Jag har aldrig läst något liknande



Sådär... nu kan jag avsluta min blogg eftersom att ni har fått svaret om kon har horn=) Fast det är lite för roligt att skriva så jag fortsätter nog ändå skriva=)

Bilder från nollningsveckorna



HippiePer håller´i vår fana under inloppet på torsdagen:)



Festen fortsätter i britsens källare..... Hippiering bildades genast,,... fattades bara en fredspipa:)



Malin med hennes blåbär leker älg under uppvärmningen=)



Svårt att hålla fasaden uppe när man knatar runt som älgar...???

Proffesorn i falun.... mirakel kan ske ibland...




Blåbären är mogna och redo för sittning... de har tränat hårt på sånger och fest
stämning och grand finale insparksittningenförfest startat=)

Våra överkullor och övermasar=) Sara, Linda och Oskar tog väl hand om oss....

Här slutar bildandet.... inte för att det inte finns bilder utan för att ja inte orkar lägga upp fler biler=) rekomenderar facebook för de som vill se mer bilder... en grp som heter vi som var med på insparken 2008 finns många bilder... å sen hos massa fösare och masar förstår... å blåbär... bara att titta runt så ser ni=)
Ja nu har min dator äntligen hittat hem igen och även om det inte gick på garrant utan blev en dyr historia är det värt att ha en dator som funkar....=)


Hur jävla virrig kan man bli???

Mmm min slappa kväll som jag ansåg mig förtjäna för jag pluggat nästan hela dagen avbröt jag, rastlös gav jag mig av på promenad till högskolan och lånade lite böcker,återvände hem och åt och sen tänkte jga.... äsch ja vill ha en dvdspelare och beger mig mot icamaxi där sådanna brukar säljas till billigt pris... med den nya målsättningen att minst gå en timmes promenad två gånger dagligen vart det en ganska omvägig väg till ica maxi så att jag passerade på ytterkanten på plantagen... till min stora häpnad hängde där mcdonaalds skyltar... grattis falun, ni ska äntligen få ett matställe som är öppet ial till 24.00 alla dagar i veckan.... nu är det nära att ni är kapp bollnäs??? nej inte riktktigt våra matställen har öppet till tre onsdag, fredag ohc lördag... plus när det händer extrasaker på stan, men ni är på g ial.... nåja efter denna upptäckt tog jag mig till ica och beredde mig på att gå in... ja just det... smart!! Plånboken hade jga lämnat hemma... irriterad på mig själv plågade jag mig till yterligare en omväg hem och nu sitter jag och är irriterad och oraod över mitt ytterst idiotiska tilltag!

söndagen----Premiärdags...

Jaoo igår var en häftig dag... en bra början på ett bra projekt!!! Klockan 10 anlände mina syskon,syskonbarn och syskonpojkvänner och det bars grejjer, pysslades med små detaljer och lektes med barn... runt 11 kallade min systerson en ostkioskbesökare bajskorv vilket var inledningen till dagens skulle man kunna säga... denna "bajskorv" kom upp på gården och visade sig vara en känd radioprofil från radiogävleborg(hasse Persson, håller bland annat i sök och finn på fredagarna) som var ute och åkte motorcykel, eftersom han är en otroligt intresserad människa så ville han se gården och vi visade honom runt samtidigt som vi funderade om det verkligen var han eller inte... när han och hans sällskap var instuvad med mor i ysteriet  sprang vi in och efter lite googlande visade det sig att vi hade rätt... den stora frågan blev, varför kände man igen honom? radioprofiler brukar man ju bara känna igen på rösten, inte utseendet... skumt! Sedan fick vi rast när jag kunde byta om till lite mera passande kläder, min största syster hade folkdräkt och vi andra andra äldre kläder... sen blev klockan ett och till min förvåning kom det folk.... jag guidade, pratade, skrattade och var allmänt social medan mina syskon var på övervåningen och serverade ostkaka, pratade med folk och var allmänt social de med=) barnen skötte sig exemplarisk och lekte snällt(/förutom ett bitmärke och slag) så var de riktiga helgen=) de sista som kom var från våsbovallen som oxå hade öppet hus den här dagen...=) snacka om kul!! de hade haft runt 100besökande, till oss kom det 60 och det var alldeles lagomt å otroligt många med tanke på den dåliga reklamen=)
Klockan 5 var alla slut och utmattade så vi delade ut pizza pengar och alla fick åka hem och äta som belöning för en väldigt lyckad dag=)

Invigningar...

Japp imorgon 'r det dags att avsluta tre år av blod, svett, tårar och timmar av tankar, bärande, svärande, lycka och totall tillfredställelse... Få saker i mitt liv har fått mig så berörd som detta sommarjobb har gjort i tre års tid... Få saker har fått mig att hissna av rädsla, förundran och ren skär panik innan lugnet inträder och allt känns bara rätt... mamma sa idag att hon tycker att morgondagen känns som en tentamen, ett prov på allt det vi gjort och lite till... Den känslan kanske jag inte känner igen... Däremot är känslan lite svårmodig lättnad... Lättnad att det är över, att huset faktist är städat nu, fem generationer är sorterad, packeterad  utställd och i sin rätta miljö.. Det är lättnad... sen svårmodigheten blir ju--- ja vad händer nu... ska vi ha boende? ska vi visa vår gård? Eller ska vi gå runt här i vår godmodighet och bara må bra över att det är gjort... jag älskar det huset... jag minns som barn att man satt i dammet och tittade på seldon ¨på vinden, den där vinden man inte fick gå upp i för taket kunde störta ner... man klängde mellan bjälkarna och letade bland skatterna... eller när man tog en konstig manick och kröp upp i mormors knä så hon måsta sluta väva och berätta..Det var som en saga, en spännande resa om folk man visste hade suttit i samma hus och upplevt det mormor berätta om, eller när man kröp in där, livrädd för systrarna hade förberett ett spökhus, saker föll, rörde sig och allt var spännande...nu finns det  inte en tumm som jag inte vet att jag gjort nått med(sen att man ändå inte minns var saker och ting är, var och faktist används till, ja det är en annan sak) Tyvärr har jag sedan länge glömt mormors ord men känslan av tidens gång samtidigt stillhet blir man påmind om varje gång man är där... särskilt i festsalen där vävstolen fortfarande står...Idag när jag var uppe  på vinden och lämnade en stol(har lagt golv där nu) så slog klockan i hust sina maffiga tre slag--- Det var suveränt häftigt!!! Den klockan hör inte till gården, den är gammal och sliten och köpt på auktion men väl på plats   känns den perfekt... Efter reperation funkar den dessutom... det är häftigt.... oss veterligen har inte en klocka funnits i det huset sedan mormor bodde här, om ens då.. å då den slog den, för första gången på sin rätta plats.. om allt går väl får den stanna där länge... 

Jaja,.,,

Nu är det helg igen och jag är nykter=) duktiga jag! Idag ska är ja dessutom chafför till min ena systers pojkvän som är.... mmm i EDSBYN ovh festar... gud vet hur man har kul där men han är där iallafall och jag ska hämta honom när han nu råkar tröttna på att va i edsbyn..röda bonden?? nja han får komma ut, för om jag går in kanske man får ngn edsbybobakterie på sig.. inte nyttigt..=) Mindre nyktert i onsdags när jag åter lånade malins blåbär och tittade på fotboll med dem och malin på harryts(fotbollen?? nja ja märkte när alla skrek, då antar jag det var mål?)=)förstår inte hur det gick till men full blev jag ändå...lite oförtjänt tyckjer jag ändå torsdagens huvudvärk var, här har man druckit varje dag under två veckor så är man ut en kväll å sällskapsdricker så blir man bakfull--nu är jag hemma i norrby och laddar batterierna,... underbart-... idag har jag återförenats med min stora kärlek, skruvdragaren och han och jag har promenerat på gården hand i hand och skruvat lite olika saker... ibland blev han lite svartsjuk för hammaren och spiken ville mötas men han förlät mig och nu är han helt slut och sitter och laddar batterierna inför nästa omgång med mig:) Inviginingen på gården närmar sig med stormsteg så mor och jag jobbar¨på:) återstår om jag överlever... det är i allafall skönt att vara hemma och den energi jag lagt på att grubbla känns nu onödigt och det mesta är i klarhet=) så skönt!

Nu ska jag sätta mig och färga håret med syster.... tror det kommer bli lite ilsket rött men vaddå... ganska likt mitt humör just nu=)
 

Gamla dikter--- just for fun?

En gång i tiden skrev jag dikter...

Läste dem igen och en del lägger jag här... de och flera ligger under min andra blogg.. inte nya dikter... utan gamla..från en liten förvirrad Susann som sökte...

På nått sätt passar de just nu... En del vet jag exakt när och varför jag skrev, de är daterade även om jag inte skrivit mer än datumen.

Livet leker...

Livet är hårt och går i vågor.. Jag skriker i protest men ingen förstår.
Jag ler och dansar, ingen vet att det är ett spel. Människor, maskerad, alla döljer sitt
rätta jag... Ensam bakom fasaden där står jag... Styr i alla tråd, drar undan alla
masker,
sanningen glimtar fram, domen kommer och domaren är jag... Livet är hårt och bara en
lek..
och den som leker är jag!
(2005)


På alla årstider, i alla väder skall vi ut, tidiga mornar, sena kvällar. Vi kämpar och stretar, fast allt går oss emot, knän som strejkar, ryggar som värker. Ni kanske undrar varför vi gör det?
Är det för att vi får pengar av EU? Eller för att ni skall få kött på bordet och smör på brödet. Nej, så enkelt är det inte. Men om du någonsin följt en kalv från dennes första andetag genom hela livet, om du någonsin sett fröet du sått växa upp och bli stor, om du någonsin känt stoltheten att veta att det du gör ger mat till många. Då vet du varför vi gör det, då vet du varför vi aldrig ger upp, varför vi reser oss upp och fortsätter mot

(2000 efter hjälpt till med första kalvningen på skoljordbruket)

Drömma
De härliga med att sova och drömma är att man kan befinna sig var som helst, med vem som helst och göra allt utan att vare sig bli dömd, glömd eller bli avslöjad.

Känslor
Jag har lärt mig fly från känslor...
Jag har lärt mig dölja mina tårar...
Jag har lärt mig att slåss istället för att tala...
Hur gör man om man inte längre vill fly, dölja sina tårar & slåss istället för att prata???
1998

Att leva nu och strunta imorgon....
Hur ska det gå till?
Vem har sagt att just JAG måste kunna kontrollera allting?
Vem sade att just jag måste hålla världen i min hand...
Även fast jag vet att det inte är så så kan jag inte slappna av
å ta dagen som den kommer...
Bara följa med och strunta i följd, konsekvens å handlande....
Det går inte för då sviker jag mig själv å går under...
Ikväll ska jag börja mitt nya liv "Att försöka strunta i allt å bara följa me"
Troligtvis kommer jag misslyckas men jag har insett problemet så nu e det
bara att sakta börja ta sig ur det!
Inget e omöjligt, inte ens det här!

(2003,mmm här var det nog skapligt trassligt)



Sidan
En sida så vit & tråkig men med några streck kan man förvandla den till något vackert, sorgset eller glatt. Men några streck kan man förvandla något till glädje eller sorg med några streck kan man förneka eller erkänna... Ett papper från början kan bli något alldeles speciellt...
(1999)


Om världen vore en bok, vem bestämmer titeln?
Om världen vore en bok, vem skriver handlingen?
Om världen vore en bok, vem bestämmer slutet?

(Texten ovan står alltid i slutet på dagböckerna jag skriver... så påhittat mellan åren 1996-1999 när ja skrev min första dagbok, tog några år att ta mig igenom den)




Här nedan är ett stort genombrott... efter 5 år av hat har jag lagt det bakom mig och därefter dömmer jag genast alla som hatar... man har sina smarta stunder när man är liten=))

Alla verkar hata så mycket, bryr sig så mycket om triviala saker...
Varför slösa energi att hata ngt eller ngn?
Bara ignorera istället...
Sluta tänka på den ni hatar och fokusera på det ni älskar istället
så kanske ni finner livet lite roligare!

(min första livsfilosofi står här nedan, skrevs i åttan, lämnar osagt vad följderna av den blev)

Lär er älska den ni hatar och hata den ni älskar, lär er sedan att strunta i båda,
det är svårt men efteråt blir livet betydligt mindre komplicerat!!!!




(puppylove under psedonymnamn POPP under många år, hur många dikter som är tillängnad honom vet jag inte)

I Just want to say Sorry...
I just want to say I love you
I just want to ask i you love me
I Just want to ask if you will be my friend...
If I deard I would ask me that, but I dear not, so I sit hear in silence,
listened to my friend talking about you. I look up in the skye, see the stars above me.
I think about you, hoping that you love me to.
(1996-2002)

hej och hå!

hej hå!!

Idag har jag varit så duktig=) Först klev jag upp nio... det var länge sedan man kom upp i tid och åt genast en hälsosam frukost, ett ägg och filmjölk och grönt te=) Sedan kände jag hur nervös jag var över dagen ohc det tog ungefär tre sekunder innan jag fattade varför... det är idag ja skulle ringa om min dator... jag som hatar telefoner... sucK! nåja ja fattade tag i telefonen... stirrade en stund på den och slog sedan numret... fem minuter senare var det över... OJ va feg å rädd ja är för struntsaker!!! de kommer och hämtar den nästa vecka=) underbart enkelt var det!! ner i badkaret och tittade på två föreläsningar och läste inte en enda sida skräpbok... sedan har ja löst mattetal, övat retoriktal och slutligen lagat kycklingröra.... Nu sitter jag å funderar på vad som man ska göra av resten av dagen... kanske en liten svamp eller en promenad... städa vore oxå bra... ja möhjligheterna äro oändliga nu när mina blåbär är mogna och inte behöver mitt stöd och engagemang.=)


ja just det... igår var det en bakfylledag när man helt enkelt sitter å dricker,äter och snackar skit... började tolv och slutade vid halv åtta då jag krachade i säng och pratade med Malin Persson...Hon fylller 25 27 september... ska bli kul att ses=) Lördag firades som aldrig förr och jag drack tillräckligt under sittningen, lagomt på förfesten och för mycket på festen efteråt... men roligt var det, massa skratt, sång och samtal=) träffade många kända ansikten och det hela var över innan man hann reflektera att klockan var så mycket... av ngn flux hann vi med nattbussen(springande som dårar) oh det var underbart=)


huj hopp...

Ja då var mina blåbär mogna att bli plockade å bli blåbärsmos då... I två veckor har ja lekt, skrattat och varit med dessa omogna blåbär och nu kan de hantera det liv som väntar dem och vi är redo att låte dem flyga iväg.... eller nått.- Jag har verkligen lekt mig igenom dessa veckor och det har varit störtskönt... vissa delar har varit jobbigt, och visst har det känts tuungt ibland men gruppen har gjort att man orkat och velat fortsätta-... till och med tagit sig till bojsen fast den känts motigt ibland... nuhar vi haft sittningoch inspark och de thar varit svinkul... massa sång, dans ohc sprit har präglat kvällen och även fast ibland det kändes som nått fattades var det riktigt skoj och ja erkänner villigt att i falun finns det kåranda.... bara man letar!!! JA kommer sakna mina blåbär och får försöka landa nånstans i mitten av alltihopa-....så nu kommer vardagen... ajajaja... jajajaja det får vi se hur de går-...

Jaha ja...

Äntligen!!!!!!! Välkommen in i vardagsrummet mina söta italinare... med kompisar och allt... kanonkul att de har förfest här=) själv har ja, efter att tro att ja ville ha en lugn dag konstaterat att det var skittråkigt och eftersom mina blåbär ville ha en lugn dag funderade jag-.... what to do... aha... malins blåbär skulle på kinaresturang... kanon ja hänger med dem=) så ner, äta fyra små rätter, skapligt gott.. glass med colasås... riktigt gott sen hem och snabbt sätta på lite varmare kläder innan jag drog till malin och satt å mös med hennes blåbär på balkongen=) myspys... men nu är klockan tolv och jag ska sova mina söta timmar så jag pigg å glad kan se fram mot... INSPARKEN!!! Som vi hippier säger... det är kärlek det!!!! peace love and understanding... Igår hade jag en väldigt trevlig kväll när väl man kom igång... gick hem tolv, i stort sett nykter... satt först i ett blåbärs rum och hade förfest... återsåg britsen för 1a gången på 3 år... kändes konstigt.. sen drog vi ner i källaren och snabbt satte vi oss i en hippiering och hade en underbart trevlig fortsättning på kvällen... men eftersom det är i boysen blev det en skaplig promenad så idag har jag varit stel och snörig(alftamål) igen-... nåja imorgon är det nya friska tag...

armen i vinkel, blicken i skyn, så var det menat, whiskey och renat.. Vårt mål alkohol SKÅL!


ROPEN DE SKOLA SKALLA

Å så roligt jag haft... Upploppet var fantastiskt kul, mycket bättre planerat, utformat och framför allt var gruppen mycket mer fantastiskt rolig än under min nollning=) Tror inte vi var tysta mer än två minuter i taget, vi hann knappt tugga ur innan vi drog våran sång och alla var taggade... en del drack, andra inte men det verkade osm alla hade lika roligt... vissa var ju bakfulla från igår men även de ställde upp 100proent=) klockren dag!! Temat var hippie för vår del och ja jag kanske inte såg så bra ut men utklädd var jag=) Den enda som var lite tråkigt var att man hela tiden mötte samma lag...s¨å trots att det fanns många lag utklädda så möttte vi bara uteligarna och bebisarna... som i sig var väldigtt rolig men på åtta grenar borde vi ha mött flera...till å med "övermasarna" från borlänge hade vågat sig hit och lekte med oss, kul att se även om ja hade tyckt det var ännu kul att plåga hit allihopa=) Nu är vi höga på adrenalin, mat och ska dra till boysenbeach för att festa vidare där--- kanske blir det en senare rapport=)


hörde ja skål eller?

Imorse klev jag upp, lätt stressad som allid och drog ner på stan, funderade på buss eftersom det regnat hela dagen men men... samvetet tog över så ja gick ner i duggregn... mina blåbär väntade på mig på myrornas och vi letade kläder till morgondagens(dagens???) tema och hade en rolig stund... efter ett tag kom vi på att även flaggan måsta fixas så vi drog på kåren, skrev en massa plakat och gjorde en banderoll... det skrattades och var allmänt trevligt men tog tid... så vid halv 6 var ja hemma igen... satte mig ner för att göra en peruk och när väl den var klar var ja försenad ner på kåren... snabbdusch, snabbmat och riktigt snabb drickaning anlände jag på kåren...strax innan mina blåbär och masar anlände, de hade varit på förfest hos per och vi sjöng, hördes nog mest stundtals=) var ute på balkongen och... nej inte rökte men prata med folk och hade trevligt... satte mig sedan ner med mina blåbär en stund innan vi drog till etage och jag hade nog en av mina trevligaste men kanske även lite skrämmande kvällar där.... Vissa människor förvånar en ibland och jag känner mig lite tagen på sängen men visst... spännande tider väntar nog även om jag säkerligen inte kommer gilla allt och förneka en del... i vilket fall så sjöngs det en hel del här med och dansade... på nått viss nästan på scen för min del och skratt, heshet men mer nykterhet än fylla fyllde kvällen men det är en dag idag?? oxå å den är nog så krävande... så därför är ja vaken vid halv tre, skriver blog istället för att sova när ja ska upp vid åtta, fixa ytterliggare en flagga, styla outfitten och äta.-- innan det är dags att samlas för INLOPPET.... hade min gula äckliga t-shirt för sista gångenikväll  och sjukt nog kommer ja sakna den... FAN att man är kullla först nu och inte de andra två åren man kunnat vara det... men FAN va kul det är=) till Mjölbaggen i Borlänge kan ja bara säga att jag ser fram mot att se henne utan hennes kostymering och solglasögon, detta gäller de andra av mina borlängemasar också... de har jobbat hårt och förtjänar att festa och kunna se vem de pratar med=)Vi får ta en öl eller två i ngn av kårhusen... ja om de har tid mellan sina studier förstås=)


jaha ja...

ja det där gick ju det med...mest kanske för att min webb.kamera inte fungerade ås jag slapp se mig själv sitta där, med hörlurar på huvudet och min gula t-shirt... det tog nog lite mindre än  tre minuter och gick snabbt i svängarna men fick bra kritik., fast det fick vi alla... vet nte om retorik är så bra att plugga distans men det är ändå bättre än inget...Dramat var som alltid roligt även om kursstarten e  lite seg... sen var det dags att möta blåbären och bestämma tema för torsdagens inlopp... eller var det utlopp--(i vilket fall är temat a secret)- å imorgon ska vi tillsammans införskaffas kläder och liknande.. ja ja det hela kommer nog fungera... nu ska jag ta tag i matten... om ja orkar fundera på det.=) Gjort första riktiga hemmamåltiden idag, lasagne. UNderbart gott med äkta hemmagjord mat och för att vara första försöket var de tinte så tokigt=) ja e en bra kock kan jag skryta illa om, fast skryta... det är ju sant=)

Igår var vi i Borlänge och lekte lite till, det var skoj med massa skitsnack och en hel del vanvett... vi blev diskade i sista grenen bara för vi var så smarta och kreativa!!!! men gruppen hade kul och vi skrattade och alla vara taggade till tusen.. bådar gott inför inloppet...mina groggar uppskattades inte av borlängemasarna men till mitt försvar... jag varnade er!!  ¨På grund av olika omständigheter förvandlades en mas från mas till mjölbagge... en riktig metamorfos... fast vet inte riktigt hur det gick till.-- men hon började i vilket fall=) nåja det var sista lekdagen med borlänge så nu blir det falun tills nästa vår=)

ja jag e lite sugen på att göra allt möjligt nu men orkar nog inte göra nått av det... kommer säkerligen finnas tid imorgon... eventuellt... akademibokhandeln säljer ut all sin studentlit å min fråga blir då: har man rätt att kalla sig akademibokhandeln om man inte tillgodoser högskolestudenter litteratiur?? skumt... inte bättre med databokhandlarna som hela tiden lovar två dagars leveranstid men va som menas är en månad...suck... jaja kopiera är ju billigare... typ=)  

RSS 2.0