Helgen som sprang förbi--..

Ja det kan man lugnt säga... hinner knappt tänka helg innan det är måndag igen... Helt sjukt faktist-.-- begav mig till aflta fredagkväll och där väntade hela syskonskaran med syskonbarn och jag fick kramar av de större barnen... Lördag morgon blev jag väckt och det var dags för pulkabacken och barndomsminnen... Stod och kollade på de få minuter som mina syskonbarn hade tålamod att åka pulka innan de försvann i skogen, grannen kom sedan ut med sin stora hund och jag och han fick fullt sjå med att se hur våra hundar kom överens... Biggan bettede sig som en äkta Alftahona och styrde totallt över detta muskelpaket=) Underbart att veta att hon bestämmer om Nexus kommer och hälsar på=) Lördag dag var det kalas hos systerpojkvän peter och där höll jag i både arvid och emmy...KÄRLEK=) Lördagkväll var det hela huset gungar med frida å några till å det var trevligt om än inte öskul...Söndagen vart det lite lugn å ro och matlagning innan det var dags att sticka till falun igen.... resten lämnar jag osagt=)

Gröt i all ära... imorgon 0000 får vi pengar=)

Japp vette katsiken vad det med den här månaden men inte är man rik inte...Nu har det till å med gått så långt att jag äter havregrynsgröt... JAG!!! OKey om jag äter det när jag blir bjuden, ja det går ju men nu står jag allvarligt och äter havregrynsgröt imin ensamhet... dessutom gjort på vatten.... det här börjar bli extremt... Imorgon har jag min sista dramalektion på gruvriset och sen är det slutuppgift som gäller... ska plåga eric att plugga med mig på bibblan på onsdag, HELA dagen... Blir nog segt om man inte har nån att dryga sig med och han har oxå en hel del att plugga igen så det kan funka... Annars då? Ja helgen den gick ju den med, nån droppe alkohol blev det men ingen större mängd. alla ben och armar är i behåll trots att vi är några som är helt överens att det är när man är halvnykter alla olyckor sker, helskumt men sant! FYRA glas gick däremot åt i helgen, inte klokt vad klumpig man är!! Måste snart inhandla nya på myrornas, annars kommer inte det här att gå...Nästa helg är det Hela huset gungar med frida som gäller... känns som det är evigheter sedan man hängde med henne, nu ska jag dessutom förfesta på GROGG=) Underbart!! Jag fortsätter dessutom må bra över edsbyns förlust och njuter av känslan av att slippa höra:- Hej och välkommen till guldbyn... Så UNDERBART!!!

älskar guldbyn

Där sprack min vita fina lilla helg... men samtidgt är det inte många droppar som gäller men ändå... riktigt helvit är den inte... Älskar att guldbyn förlorat!! natti

hårfix...fattigdomen tar nya proportioner=)

japp har man ingen hårborste.. ja vad gör en fattigstudent då?? heter man susann tar man en gaffel och borstar och borstar... efter sisådär en halvtimme(om man har mitt hästtagel) är det ganska slätt och någorlunda orufsigt... och nej det handlar inte om ekonomi, jag har redan en hårborste men kan inte hitta fanskapet å vad gör man inte? Ganska vanvettigt men lite kul oxå.... livet går vidare, jag hoppas jag att min hårborste kommer fram för jag saknar den=)
Eric hotar med att när han dör ska han spöka för mig bara för att övertyga mig om att spöken finns... förstår inte problemet, jag talar varje gång jag är hemma med mina förfäder och inte för att de svarar men jag känner deras närvaro... jag behöver inte ytterligare en som springer runt och spökar för mig, snarare tvärtom=) Längtar hem nu till min "lilla" gård och harva lite eller nått annat kroppsarbete för det vore så skönt att använda kroppen och se ett fysiskt resultat, trött på att bara se pappersresultat!!

Skäms på mig!!

Ja nu skäms jag rejält--- det har ju faktist hänt en helt fantastisk sak i vår familj... jag kan presentera mig numera som stolt moster till 6 syskonbarn.... 4 tjejer och 2 killar... Lilla Emmy föddes ju bara några dagar efter min födeselsedag=) Liten söt och väldigt olik Arvid, som mor sa... Arvid ser så förståndig ut medan Emmy ser liten och nyfödd ut... Det skiljer sisådär en månad mellan dem och tydligen syntes detta väldigt tydligt!! Vi välkomnar henne till familjen naturligtvis och jag ser fram mot att se henne växa upp till en äkta wedinare med lite av jörgens jäkelskap i sig, precis som lilla signe=)

Emmy Persson
Född den 4e mars i ambulansen mellan Alfta och mora... Vikt 3350g och 48,5 cm...

Kärlek=)
  

Nu stundar ljusare tider...

Nu är det sista helgen innan pengar å gud va man är black... just käkat pasta å pickles... Lite illa när man vet att i Alfta sitter de på mors kalas och kalasar på pizza men återigen sätts studierna i främsta rummet så jag är kvar i falun och testar en helg i vithetens tecken=) Dragit ner rejält på festandet vilket kanske är en förklaring på varför jag inte längre har nått att skriva här... Klarat 6 veckors praktik så nu har man bara en vecka innan det är dags för cuppsats och den persern.... Äntligen kanske man kan börja umgås med människor igen utan att känna sig totalt utmattad... Bara hoppas man vänjer sig att lämna jobbet på skolan och inte ta det med hem för annars kommer man gå in i väggen inom ett års tid å dessutom inte ha en enda kompis kvar för man inte orkar umgås med dem för allt som snurrrar i huvudet är nästa lektion och dagens problem... Nåja nu stundar ljusare tider både vad gäller sociala aktiviteter och vädret... Var ute och gick idag i kjol och man frös inte ett dugg! Vägarna är i stort sett bara och även om snön ligger kvar börjar våren kännas i luften:) Underbart skönt är det iallafall=) 

Hej hopp!!!!

Ja ja,.... det har nu gått 5 veckor på praktiken å bara en vecka kvar... alla mina farhagor är botade och jag kan känna ett visst hopp över att jag kan bli lärare.... Jag sitter återigen på B-kasern och istället för att brandlarmet går(som vi lyckas med på tisdagar) har vi fått elen att gå i lägenheten... Hur det gick till vet jag inte riktigt men gått har den...Tidigare har vi ringt till kopparstradens jour så de har gett oss en skarvsladd till dator och andra viktiga saker men eftersom Eric är hungrig vill han laga mat så vi har tvingat jourtjänsten att fixa det... sen kan man fråga varför man inte sover istället för annat men vi vill ha el innan man somnar... och ni som tror... nej vi är nyktra ikväll men trötthet spelar in.... HATA FULLMÅNE!!! Vi hatar även kopparstaden hälsar eric...


dags igen=)

Nu så har jag blivit en moster igen=) En liten tjej som föddes i ambulans på 48,5 cm och 3350g. Hon ligger med mor och far i mora nu och det känns lite tråkigt att man inte kan åka och besöka men så är det=) VFUn går bra och likaså gör resten oxå,  i helgen åks det till alfta för att se sista föreställnngen på revyn.... inte mycket annat på g men ändå...
natti natti

Helg

Nu så är helgen snart över... den har inneburit lite blandad kompott... tentan har varit dagtiden sedan har eric och jag umgåtts kvällstid.. vi har för ovanlighetens skull ätit väldigt seriöst och lagat mat i hans pyttelilla kök... citronvinskyckling med citronsås gjort från råvaror... å igår makaroner med ost/vinsås och köttbullar... för att vara ´vi är det otroligt seriöst.. I fredags var vi å kikade på kåren, en del på dansgolvet men även i samtal med människor.... Träffade en riktigt trevlig snygging men i min enfald tog jag inget nr... vet inte var min hjärna var men den var djupt upptagen tydligen eftersom jag inte tänkte på det... Nåja så kan det vara ibland, lördag vart det filmkväll med en hjärtaochsmärtfilm på fyra timmar... den var faktist ganska bra men väldigt förutsägbar, ungefär som en harlewuinroman med fler svängar än vanlig=) Nu är det söndag å klockan är halv 2 och jag ska ta en promenad för att vakna lite innan det är dags att plugga det sista så jag kan lämna in den jäkla tentan... 10 timmar kvar innan tolvslaget..

RSS 2.0