Tidiga mornar, sena kvällar... när sover man?

Just nu är ja inne i en fas där sömn är en bristvara som jag inte vet vart jag ska finna... Dvs jag sover aldrig men känner mig inte heller speciellt trött... Eller så går jag runt i en ständig vaken dröm som inte går att vakna ur.. Vet inte riktigt hur det är egentligen! I alla fall så går livet upp och ner och bak och fram just nu... Samtidigt som allt funkar suveränt bra för mig, har t om fått en halvtidstjänst, fått tag i hus att hyra och känner mig någorlunda trygg i rollen att vara två istället för en.. Så går andras liv riktigt fel och snett just nu och som alltid vill jag hjälpa... men vet inte hur det ska gå till... nej att leva har aldrig varit enkelt och jag inser att allt kan inte vara perfekt... men jag trivs i drömvärldar så frågan är inte OM allt kan vara perfekt utan VARFÖR den inte kan vara det... I slutändan löser det sig nog ska ni se... Återaktiverat mitt mobila bredband, ytterligare ett steg närmare att bo själv.-.. vet inte hur jag ska beskriva hur det känns..... Underbart spännande, nervöst och helskumt... Det sista jag trodde för ett halvår sedan var att jag skulle vara icke singel på väg att flytta in i hus---

Like a bridge

over trubbel water... Usch, jag hatar när livet är så här krokigt!! Vet ju inte om jag ska glädjas, gråta eller bara vara arg...!!!!!! Varför går livet så snett för andra när en annan är så lycklig!! Det är så förbannat orättvist att det är fruktansvärt svårt att förstå!!! Jag planerar i ena stunden, å känner sorg i nästa... pest eller kolera.. just 2 chooshe!

Helan går=)

Nej nu trodde ni ja var full va?? nej då det är jag inte;) Sitter framför datorn och tar igen mig efter ett par veckor av intensiv invävningsperiod att vara flickvän... De säger ju att man ska ge allt tre månader och jag kan efter denna period konstatera att jag trivs med detta=) Det är ibland ganska jobbigt att komma ihåg att man är två och ibland helt underbart att stå enade i två=) Att ha en p vän som är som en iller, från att han vaknar till han somnar(när nu det sker) har sina fördelar.. och nackdelar... En sak är säkert, det blir en jäkla massa saker gjorda iallafall och pappa får den avlastning han så väl förtjänar!

Jag har lärt mig massa konstigheter under denna period... Skillnaden mellan att byta däck och bara gummit t ex... Heter fortfarande köpa nya däck fast man har kvar de gamla fälgarna... så min fråga blir då... vad heter det när man byter alltihopa... fälgbyte eller?? Sedan har jag följt en stackars bil till himmelen.. Att ta en vajer och rotdra en nyponbuske... eller en bil och rotdra ett fruktträd.. eller på hur många olika sätt en motorsåg behövs användas varje dag... annars kanske den rostar? Hur det än är med den saken lever jag just nu ett än mer varierat liv än förut, jag har alltid uppskattat på de många sätt som mitt liv ständigt irrar runt i konstiga cirklar(varav mitt namn på bloggen) men aldrig förr har den vimsat i så konstiga cirklar som den gör nu.. Det är naturligtvis inte bara positiva saker som händer, även negativa saker, fruktansvärt tråkiga och ledsamma saker som jag inget kan göra åt... Men allting har en mening, som en av mina systrar sa och kanske det negativa kan vändas till något positivt... fast just nu kan jag inte glädjas åt den ljusglimten, den är bara en liten liten prick på ett annars väldigt svart hål på min annars så stjärnklara underbara vinternatt=)


Sedan funderar jag skarpt på det här med jobb eller inte jobb... Allvarligt undrar jag när man jobbar som mest, när man är hemma och "ledig" eller när man är på förskolor och springer... Vette tusan egentligen, ingen rast och ro på något ställe...

Det är underbara fredag nu och jag ska snart packa ihop och ta helgledigt... På söndag kanske lite rutiner återfinns när andreas har slut på sjukskrivningen och börjar jobba igen.. Det är underbart att ha honom hemma, men som den familjeflicka jag är saknar jag syskon och mor eftersom jag hela tiden är på väg någonstans ser jag fram mot lite familjemys i veckan=) Imorgon åker dessutom mor och jag till sthlm, myspyskul=)


Dagens kloka ord sponsras av en något förvirrad själ:
Värdesätt det ni har idag, för ni vet aldrig vad ni har imorgon!

RSS 2.0