glad:-)

som vanligt är det påsk, å som vanligt dricks det lite för mycket å lite för lite mat men ändå är det Hälsingland i mitt hjärta:-) i år blev det dessutom en 30 årsfest att besöka och jag måste säga att jag blev förvånad.. jag gruvade mig lite för det var länge sedan ja var med detta gäng å med min ansiktesblindhet så undrade om man ens skulle känna igen någon.. men det var bara roligt å underbart:-) det som var mest kul var den totala avsaknaden av mobiler, det kollades visserligen ibland men ingen satt klistrad å ingen lekte konstant och det var så skönt att faktiskt vara på en fest där folk har fattat att det handlar om att umgås irl och inte via sms/fb! ikväll blir det en till fest i den andan, äggfest hos Ewa:-)

inte mer än så

lite halvtaskig syn, lite lätt mintu/whiskey/korvsmak i munnen, trött å solbränd å helt mättad på skitsnack.. symtomen på en vällyckad långfredagsAngling:-)

tänk att

jag tycker det är så förundrat att man som kille kan diskutera saker, ja nästan va ovänner å i nästa stund snarksover man, ikväll är inte en sådan kväll, ikväll bara somnade han ändå men vissa kvällar ligger man där och funderar om han spelar.. snarka kan jag oxå men sova när jag är arg.. nä det funkar inte! imorgon är älskliga långfredag å äntligen en helg med massa fest, sociala kontakter och mys:-) sådant man saknar man ibland(ja i alla fall jag )

rider å kör Monica och det känns mer än underbart, att känna hennes lugn å stabiliteten i henne är absolut Värt all väntan även om

ja inte det trodde:-) får se om ni får en vinglig uppdatering imorgon annars blir det glad påsk på er!!

vad hände??

i natt vaknade jag, som så ofta jag gör.. kollade klockan å det är underbart när den är 7 å man bara kan sova vidare! sökte kontakt med han ja sover med å kände att man kanske inte skulle sova.., å sen sätter gammeln(eller Trötter,feger eller dummern)fram bestämmer mig i vilket fall att sådant passar inte vid 7 å vänder mig om å gör annat, när blev ja så tråk
ig?

sista dagen..,

som 29 åring, inte mycket att säga om det, ganska skönt att åren går och att man mer och mer känner sig stabil, just nu är jag dock mest trött efter 2 veckors heltjänst, ja jag vet ja är bortskämd men ändå.. nu har man jobbat heltid två veckor och även nästa vecka är full, som kompensation har jag en Monika som sköter sig underbart, har ridit ut på henne och hon har haft skaklor å släde efter sig nu så det tar sig!! sen att hon sprang bort mig idag så jag är stel, ja det hör till det med:-) däremot känns det förjäkligt att man dag 2 efter man fått lön i stort sett är black, ganska pinsamt :-( men det är inge större problem men bara tråkigt att börja sina 30år med räkningar över öronen och en stor del av det är de äckligt dyra bilarna som ska lagas.. bara hålla tummarna att tänderna inte ramlar ihop bara för man fyllt fel 0a, snart dags för löständer;-) slut på beklagande är det, jag längtar efter nästa tur med Monika och våren med alla dessa plikter och mysigheter:-) slagit vad med a att han inte kommer sätta i fröna före 1a juni, hoppas ja har fel på ett sätt men vore spännande att veta vad ja får för pris om ja vinner:-D nej nu ska ja leta lite i pianot och se om de finns nå gott att fira 12 slaget med eller om ja ska krypa ner i sängen å sova..

RSS 2.0