Skumma kvällar,sena nätter och annat...

Jaha så har det gått en vecka igen då... Påsken kom och gick och nu väntar lite tyngre tider antar jag... det är verkligen dags att sätta fart på allt möjligt men med solen kommer även lusten och så är det även nu=) Ikväll blir det film och lite lugn å ro... åker hem imorgon för att ja ska till gävle på kurs på måndag...tillbaks till falun måndagkväll... tiden springer och det gör jag med, ha det gott i värmen och festa lgnt

Haha

Jaha ja--- Undrar ni vad jag har för ,mig??? Igår var vi på etage på ren impuls.... högtalarna, givetvis... Gäller att fjanta sig i falun för i bollnäs går det inte! Nu sitter jag med Viktor och Eric och vi ska grilla... Oxå rent spontant men det blir nog bra... Var i lgnheten 10 min idag, kollade post och bytte kläder(vägra börja tvätta ihop iallafall, där går gränsen!!!) Annars händer inte mycket, skriver lite på uppsatsen, umgås med Eric och försöker skaffa lite livskavlite;) Haha frida, vi vet fortfarande inte vad det är eller hur????? Om nån kan berätta det för mig mottages det mer än gärna!!! 

Glödlampor...

Har alla glödlampor blivit galna?? Varenda jäkla lampa jag tar i verkar fått hjärnsläpp... på ett dygn har jag fått fyra glödlampor att blixtra till och dö... skyller naturligtvis på elfel men vissa har andra teorier... jag föredrar den att jag är så het att jag får glödtrådarna att explodera=) Grannarna ovanför mig har även dem fått spykbryt och låter som tusan dygnet runt... inga kommentarer om det heller, jag bara skruvar på ljudet högre på stig larsson och sover... Mgnum har besök av pojkvän och nån mer... de låter oxå konstant... lite tröttsamt! Nu har jag äntligen satt fart med c uppsatsen och det känns bra att göra något igen=) Sitter här nu och väntar på att b-kasern ska höra av sig, tino och Eric har varit ut på seriösa grejjer idag så jag väntar på sammanfattningen av dagen...Annars är solen strålande och jag mår bra.. även om en kompis igår frågade mig: När var det senast du vaknade upp och bara kände, ggud vilken fantastisk dag, det här ska bli så roligt... vet ni?? Jag minns inte den senaste dagen jag kände så... kanske i sommras när man skulle ha karnevalståg eller nått liknande... länge sedan är det iallafall... känns mest som livet består av måsten och tvång.. och även om de måstena och tvången är trevliga i sig är det länge sedan jag kände den känslan när jag steg ur sängen...hemskt, måste planera något riktigt skooj framöver, typ en resa eller nått så jag får känna den känslan...

Många frågar...

Vad jag och eric gör hela tiden..Andra gånger vet jag inte men den här helgen vet jag minsann... Vi har spelat patiensduell via msn... mot varandra... i timmar...Svinaktigt menlöst men så där menlööst roligt,.... Vädret är strålande så vi varvar det med promenader i solen=)

Gullungar

Lite bilder på bebisarna i mitt liv:) I mitten ligger då Stina å Peters Arvid, i orange är Ebba, hans systerdotter och i klänning är hans kusin Emmy... detta kort var svårt att ta för Arvid ville hela tiden slå Emmy och Ebba så vi försökte förklara för farbror Arvid att han inte får slå sitt syskonbarn medan man e mer tillåten att slå sin kusin... även om det inte är snällt heller... inte är =) Eftter ett par gånger la vi hans armar under hans brudar...då gick det bättre=)


Emmy, Arvid och Ebba'


Faster Elida och Farbror Arvid med Ebba=) Elida börjar bli stor nu...


Veckan som sprang förbi...

Jaha då var det onsdag då och jag har äntligen haft min äkta sista vfudag=O) Det var faktist med darr på rösten jga tog förväll av kristina min gulliga handledare och nu är det dags för c-uppsats... ja åsså restuppgifterna från seminarierna då men de sköter jag hur bra som helst--- I veckan har inte mycket hänt, mest tagit det lugnt och koncentrerat mig på de sista vfudagarna... Har varit på stan idag och firat med att sitta i solen och äta mjukglass och bara njuta av en skön eftermiddag. Nu är det dags att gå till b-kasern där Eric gör pannbiff med hemmagjord potatismos, ekonomin är redan nu tunn så ingen etage ikväll för att fira=( hur skönt det än hade varit så får det bli nedtankad film, pannbiff av galen ko och potatisskruvar... inte dumt det heller! 

RSS 2.0