DÅLIGT

Jaja jag vet... svindålig på det här just nu... Nåja lägesrapport:
Förkylningen:Vägrar släppa sitt tag, fortfarande ingen hörsel på ena örat och ont ihalsen, hes och snorig snart två veckor... Suck!!!
Praktik: Ja alltså de har sportlov så jag pluggar tenta.. typ
Annars: Eric kom hem från Örebro i tisdagskväll så till viss del har jag umgåtts med honom, jag har även sprungit runt på stan en del och löst massa praktiska saker... bland annat sökt bostadsbidrag, every bit of money counts=) åsså har jag fjantat mig lite på uppsatsen...dvs lämnat in ett förslag vad jag ska skriva om... Nu sitter jag på biblioteket och väntar på att eric ska komma och underhålla mig så jag får en rast från plugget... Blir nog en lugn kväll eftersom morgondagen ska spenderas på bibblan den med... Fingers crossed--- Just insett att eftersom syster yster Carina fyller 30 imorgon bettyder det att jag fyller år på måndag*brr* vägrar berätta hur gammal jag blir, börjar få riktigt åldersnojja nu när ens syster fyller trettio... uscha buscha... i vilket fall som helst ska jag försöka bjuda på lite fika någon dag häruppe så jag slipper överaskningsfestfirandet som verkar pågå runtom i norslund med omnejd... Bästa sättet att förhindra detta är naturligtvis att fixa kalaset själv... ska titta närmare på dag senare... Clownmat har börjat sin praktik vilket innebär att hon känner sig ensam och utanför studentlivet men kan trösta henne med att snart är mitt sportlov slut så då är mitt studentliv slut oxå... car skönt med en paus men nu börjar jag se fram mot vfun igen... om bara dövheten släpper! Nej nu blir det nog lunch och lite annat.. ha det gott>Kaffekopp

dag tre som fånge i norslund...

I total isolation från mänskligheten, med enbart en telefon(som jag inte orkar prata i) och msn som sällskap sitter man här nu... man känner sig pigg och fräsch... så länge man absolut inte gör någonting... men försöker jag mig på något så svimmar jag i stort sett och får sova för att ta igen mig... Å jag skulle kunna DÖDA för en whiskey, hade varit så SKÖNT för halsen och få i sig lite whiskey och krypit ner i badet... men vad att göra, när om så pengar funnes, man inte ens orkar gå till willys.. VARFÖR har inte systemet en filial häruppe?? Det har ju både apoteket och swedbank?? ska lämna in en motion om det någon dag... de MÅSTE ju tänka på oss stackars sjuka studenter som sitter här och itne har nått att göra... å när man endå håller på med motioner tycker jag faktist ett förslag att studentrabbatt ska gälla där... det måste ju ändå vara vi som får systembolaget att gå runt här i falun... aldrig ser man så många studenter samlas på samma ställe som fredagen efter den 25 som på systemet... de kommer i skockar och fyller på lagren... så studentrabbat och filial här... ja å om de är snälla kan de få en ute i bojjsen oxå... absolut!!


Måste bara göra ett tillägg...

Sedan söndagskväll har jag pratat med:
Mor i telefon 20 min
Stina 35 min
Eric 16 min...
Måste vara ett rekord av nått slag... så lite har jag aldrig någonsin pratat med människor... men sanningen är att min röst knappt klarat de samtalen heller... mina msn konversationer har även de varit bristfälliga eftersom jag inte helt enkelt orkat... så bli inte förvånad om jag inte svarar när ni ringer... sms eller msn... rekomenderar jag starkt!

Så dålig på det här just nu...

Men ändå.... Helgen var riktigt stillsam och jag företog mig inget speciellt, träffade frida och lekte med syskonbarn en del men mest bara hemma och tog det lugnt... på lördagen tog jag ett bastubad vilket troligtvis gjorde att varenda bakterie som jag kommit i kontakt med under praktiken mångdubblades så nu har jag legat sjuk sedan söndag... Har massor att göra, inte minst på praktiken men det är inte lätt att göra nått när man blir dyngsur bara av att klä på sig och känns som man svimmar när man ska gå på toa... så jag ligger mest och tittar på avsnitt på datorn... tyvärr är nedladdningshastigheten riktigt dålig vilket gör att jag ser samma avsnitt alltför många gånger... men jag orkar inte ens bry mig om det... skulle vilja gå ner på stan och köpa böcker på myrornas oxå för att variera mig men det finns inte ens på världskartan... som ni hör så är det som alltid när jag är sjuk, jag är MEST sjuk av ALLA och det är så SYND om MIG och INGEN lider så som JAG gör!!! Så är det faktist, det är en bland få gånger jag går helt in i rollen som egocentrisk dramaqueen så det är tur att ingen finns här att lyssna på mina krämpor=) I Örebro ligger E sjuk oxå, naturligtvis inte lika sjuk som JAG men dålig är han... Å i Alfta ligger mor och far och i Arbrå ligger max och matilda... med andra ord är det många sjuka även runt mig... I vilket fall, nu ska jag lägga mig ner och sova ytterligare nån timme... Jag planerar att bli bä'ttre att uppdatera bloggen, det är bara det att just nu händer inte så mycket (dvs jag festar inte, spelar inte teater eller roar mig på nått sätt, då finns heller inget att skriva om) 

Hjärtan


En liten bild på två små älsklingar=)
Elida och Arvid är så söta ihop=) Nu kommer snart arvid hem från sjukhuset för andra gången och den här gången hoppas vi han blir hemma kvar med oss riktigt länge!! Han väger nu nästan tre kg och igår fick han ut på promenad i solen med vagnen så det känns bra nu=)

Blandad helg...

Ja det kan man lugnt säga... Men om man ska ta det från början ska jag börja från a och gå till ö som en duktig lärarstudent bör göra...Alltså i måndags började jag min praktik och det har varit en jobbig men rolig vecka och eleverna är små och söta och arbetslaget är snälla och hjälpsamma=) Jag ser fram mot praktiken imorgon och det hade jag inte väntat mig... På torsdag hade jag en riktig myskväll för att fira den braa starten på vfun, lite snack i telefon, badade, läste och bara slappnade av... Kvällen blev sen och precis när jag tog beslutet att sova ringde telefonen... Det är ju jag så självklart svarade jag...Det var naturligtvis Eric och Tino som ringde(bara de som ringer en torsdagskväll 3,30)troligtvis inte Tino som var drivande där inte... Så i all hast(ja jag var trött) så lyckades de övertyga mig att åka till dagen efter (fredag) örebro var en bra ide... Jag var förvirrad och svarade ja.. Så tro det eller ej men jag har spenderat helgen i Örebro med Tino, Eric, Tinos syster och två underbara katter (sorry Tino tänker inte försöka skriva deras vackra namn) Det var skönt att komma från Falun en stund och efter ha gjort studiebesök på Es gamla arbetsplats, ätit och varvat upp åkte vi på middag med tillhörande utgång.. Det var ovant att inte umgås med studenter men jag tyckte jag överlevde ganska bra=) Värre var lördagsmorgon när telefonen ringde och mor berättade att Arvid låg svårt sjuk i Hudiksvalls sjukhus, med ett flertal andningsuppehåll under natten och med sondmatning mm... Första tanken var att kasta sig på tåget att åka hem men insåg snart att det skulle bara bli ytterligare ett problem och i sanningens namn var det itne mycket jag kunde göra... Men vi tände ljus och bad till vad man nu tror på-- Lilla Arvid är nu stabil och äter mat alldeles själv, full med slangar ´men han visar att han är en fighter och nu borde faran vara så gott som över eftersom han klarat första dygnet. På lördagen var det utgång igen, denna gång skulle vi gå med Janas föräldrar men tyvärr fick inte vissa(gissa vem) komma in på Harrys så vi gick till en riktig bratzkrog där jag satt och hade väldigt roligt åt alla där... hmm.. passar nog inte riktigt in där men kul var det... Runt 1 slutade samtliga swedbank kort att fungera så vi gick hem där Tino hade förberett nattamat, musselsoppa... Den var väldigt god även om jag undvek musslorna i sig... Nästa gång ska jag testa att smaka dem med... kanske...Gårdagen spenderades mestadels i soffan, halvt bakfull eller nått... nu är ja åter i falun och seminariet börjar strax...återkommer ikväll



Kärleksagan fortsätter...

Ja helgen har jag sett det LILLA underverket som min syster och Peter skapat och han e SÅ liten och söt ! Höll honom och det enda han gjorde var att sov, sov och sov å sov men hej, man blir ju bara mer kär när man är totallt ignoreradm, det är ju ett faktum=) Inte en enda gång tittade han upp för att hälsa på moster och mormor men lika söt var han för det=) förutom det har helgen varit blandad, rörigt i Falun så det var svårt att inte hasta dit men detta till trots såg jag revyn och den var underbart bra, så bra att jag kunde koncentrera mig på den... Min kusin och Frida glänste på scenen och den lila färgen hjälpte kanske att få team hanna att vinna, men frida försäkrar mig att den var planerad långt innan team hanna fick sin färg... men jag undrar jag;) Grattis i vilket fall team hanna... inte tittat på er en enda gång men ni förtjänar absolut att vinna!! GO Bollnäs!!! Om man SKA återgå till revyn kan jag konstatera att den som inte går att se den missar nått, verkligen!!! Ni kämpar hårt och förtjänar allt, jag ska personligen smuggla ner eran lilla drog I jockes kaffe om han e det minsta kritisk imorgon!!eller ial skriva en insändare!! Tur det finns internettidningar=) Ska boka sista föreställningen alldeles snart... nån som ska med??? Vart riktig nostalgisk att se några gamla godingar, kusinen gör ju en utmärkt tolkning av Björn mårtenson(länsrådet) och man kom ihåg ett spännande revysm... nu måste jag sova och det ska bli intressant att försöka med projektet sova innan tolv... imorgon börjar allvaret med praktik... inte ett dugg roligt, bara nervöst och jobbigt... har tittat på film, badat, tänt ljus och nu ska jag och min lilla engelska jycke sova... telefon på ljudlöst, datorn på ljudlöst.... spänningen stiger... ska jag somna??? Har ial köpt valerina natt och en annan sömngivande naturtablett.... antar man får ta en överdos av båda och hoppas det funkar=) Natti natti 
p.s inom kort kommer jag lägga ut bilder på lillen.... men ikväll händer det inte...

RSS 2.0