hmm

Hmm för de som undrade betyder tabletter naturligtvis värktabletter... INGET annat!!!

Nu är det strax fest hos sandy och dena och efter det får man se vad som sker och händer... imorgon ska vi fyra kvarvarande av norslundsligan bege oss på studentkryssning=O) tror jag tar emd mig en korksskruvöppnade... ifall nån köper vin igen... ja åsså glas... sen var det det där med apotek till alla sjuklingar... massa att packa men ingen tid att packa på... inte bra det här... Nu kör vi igen

onsdag, torsdag


(Googlad bild)
Japp nu snöar det... ganska trevligt men jobbigt oxå... ite blandade känslor. Men saningen är att snöar gör det... en blöt sörja som nu kommer smälta, komma ner och troligtvis inte bestämma sig fören efter jul och då bara vara ivägen för oss... Nog om det...

Gårdagen var trevlig, den började i staden där grundsmink och alkohol köptes inför den eventuella kvällen, om det skulle festas... nja vet itne riktigtstadiet var vi i men ifall så köptes det alkohol... sagt och gjort... eftersom jag inte sovit många timmar under tisdagnatt var jag ganska trött men i vilket fall så fick jag och malin vår marchorder vid 7 och eftersom vi tydligen är under nån form av maktposition så när nån säger:hoppa. så frågar vi hur högt... så under klagomål gick vi på förfest där jag ganska snabbt upptäckte hur illamående man blir av en liten mängd alkohol och trötthet... tänkte gå hem när förfesten slutade men nej då... lite tabletter och folköl så hamnade man på etage och nu kan jag väll konstatera att det tog 15 år för mig att verkligen tycka att dansgolv är roligt... hade min tidiga karriär på dansgolvet när jag var 10 och efter det har ag verkligen hatat det... tills i april i fjol... sen har det växt på mig och nu kan jag konstatera att oftast har jag roligt på dansgolvet... nått som min kusin och frida fick uppleva förra lördagen och det tror jag förvånade dem lite... Vet visserligen inte hur kul det är när man är nykter men mellan stadiet påverkad och full är det oftast kul... skumt att skriva men dock sant! I allafall så delades tiden på etage mellan altanen(nej jag rökte inte) och dansgolvet och det var en betydligt trevligare kväll än jag hoppats på när jag vid 10 stod och mådde illa med den galna katten på förfesten. Klockan blir fort två när man har roligt(och förfesten slutar sent) så vi drog hemmåt, först hem med malin och sedan till vännen för intag av mat...Han började steka lök, köttfärs och koka pasta.. seriösa grejjer!! Efter ett tag ser vi oss omkring, gud va dimmigt det är trots fläkten...brandlarmet! Upp med fönstret men försent... efter tio min dunkar brandmännen på*pinsamt som fan* och vi går ut till alla andra som står där och väntar på att få klartecken.. JA! det är ett sådant där skojjigt larm som itne bara går i lägenheten utan i hela huset och är direkkopplat till brandkåren... efter ett tag kommer de ut och säger... :- det är lugnt, det är bara nån som lagat mat..
in igen och jag fjantar mig på nätet medan vännen gör en högst onyttig men underbart god köttfärsås, glömt hur gott det är med rikligt med smör och massa grädde=) farligt gott!! Sen snackas det i vanlig ordning en massa skit och dagen gryr.. i säng samtidig som far går upp och mjölkar... nu sitter jag här och har färgat håret hos sandy och dena och är nöjd med resultatet=) Dags att sova snart... igen... imorgon är det fest... igen... på lördag åker vi på kryssning... kul men inte nyktert... igen... natti 

skojiga efterfester--- ...

skojiga efterfester--- jag å vännen har just väckt hela huset för att vi lagade pasta med fläkten på¨... sjukt men brandlarmet gick så alla fick snällt utrymma byggnade

Gårdagen...



Igår gjorde jag inte mycket men jag bakade iallafall... så vad gör man när man är student, heter Susann och är utan kavel?? 
Svar: Man diskar en vanlig vodka flaska, fyller den med vatten och vips så har man en kavel... PizzAbullarna blev fantastiskt goda och blir nog bra som mellis nu när skolan börjar på allvar:)







japp efterliggande text...

Nu ligger ja efter i den här bloggen... Så vi uppdaterar lite;

I onsdags åkte jag hem... skulle hjälpa till att välja köksbord och lite annat smått och gått hemma... så jag väcktes  6.15 av mor och fick kliva upp och vänta på elströmmen så jag kunde mjölka... kvart i nio kom strömmen tillbaka, oklart varför man väcker mig 6 och itne nio när det är då man kan börja men det har att göra med att alla trodde strömmen skulle komma tillbaka... snart.!  Vidare till bollnäs och snoka runt där och leta köksbord, vi hittade ett skitsnyggt på Glössbomöbler och begav oss sent omsider hem... Fredagen var det frukostbad med Stina och Elidaoch mor... mysigt=) Frukosten är som alltid underbar där och sedan begav vi oss till Bollnäs igen för att leta paket till Max som fyller fyra snart=) Vi hittade traktor med vagn, plog och skopa plus att man kan köpa till fler tillbehör.. Fredagkväll spenderades i bastun drickandes en folköl och glassätande... Runt halv 3 på natten bestämde sig herr och fru hisved att de  ville hem och jag kunde äntligen skjutsa hem dem och krypa i sängs... vaknade runt 9 av att mor väckte mig, det var dags för tredje turen till bollnäs på tre dagar, denna gång var det leverans av ost och lokstallarnas loppis på schemat. Hemma igen la jag mig att powernappa innan jag uppdaterade mig vad som skedde i falun och började klä på mig för fridas inflyttningsfest... hade köpt ett sett i rosa till henne... diskhandskar, diskborste, slaskrensare och toapapper åsså rosa droppar(karamellfärgad likör).. allt i vackert rosa färg:) Ner och duscha och packa lite snabbt innan Evelina och Frida hämtade mig och vi begav oss hem till frida och började fixa oss... skoj skoj=) Sen var det fest för hela slanten=) Förfesten avr roligast medan man lätt hade kunnat hoppa över folkan den här gången... Nu tänker jag publicera massa bilder utan att fråga om lov... de får skriva å klaga om de vill ja ska ta bort dem=)(japp jag har valt de minst poserande och mest levande bilderna... gillar inte poseringsbilder jag e=)



Frida bjuder på popcorn,....

De tre glas jag drack ur... alla med alkohol i... en kaffe med smörkolalikör , en vodkagrogg och mintuublack...


Torgny totallt koncentrerad och vaken=)


Frida gillar verkligen Mintuu black....


Syskonkärlek... Fridas Storebror Hebbe festar trots trött av både förkylning och sin egen inflyttningspresent...


Linda däremot... hon gillar Mintuu hon...:)


Min snygge kusin Torbjörn vet jag inte vad gör... han bara är tror jag-...



Linda två eller bollnäslinda fixar sig inför utgången på hela huset...(hon satt hela tiden i fel vinkel så jag har inte nått fokuskort på henne som är skarpt)


Evelina... är bara hon med tror jag....


Avslutar med en bild på värdinnan och tackar för en utmärkt trevlig fest=) Trots att de flesta på bilderna inte ler hade vi en mycket trevlig kväll=)


Drama ala 1899

Bild på mig från dramadagen när vi var i år 1899.. Slunka Kerstin var mitt namn och vi hade en väldigt kul dag=)


Hmm ja det här är då Slunka Kerstin i full rulle med att hälla i jäst i degen..


I roll ser vi här min syster för dagen, Slunka Karin och Hans. Hans var den enda killen på gården och fick skulden för mångt och mycket...  Senare när vi rollade av oss visade det sig att det var vår lärare Ingvar som levde ut sin roll för fullt och min syster heter egentliigen Erika=)


Hela gänget som var med den här dagen utanför bagarstugan...=)Så gulliga hus här i Dalarna!!
Lilla LIndebarnet fick oxå vara med=)

Helgen....

Snabbis bara... japp det avr den helgen det... lugnt... stillsamt... nja kanske inte men likväl ganska nyktert och ganska städat--- så det var skönt=) Började med att fixa och trixa med kalasgrejjer... sådant som hur ska dukarna ligga,.. ska brödet avra på det bordet eller det... och andra lika viktigt triviala saker som man måste besluta om när man itne har vanan inne att annordna kalas, nått som jag naturligtvis hoppas ska bli vanligt förekommande på våran gård. Sen höll vi festen och det var riktigt trevligt, hade inte så mycket ansvar utan kunde ta det lugnt och bara festa och njuta av god mat och gott sällskap. Vid två gick jag in för att vägleda en väldigt full kompis hem från krogen i falun via telefon och vid fem gick jag en kontrollrunda i gammelgården innan jag kröp till sängs.. LÖrdagen var officiell städdag och aldrig förr har jag varit så nära att spy av ångorna från en fest... vidrigt!! Men städat vart det och sedan sov jag och det var dags för badhuset och exotisk planka med karnevalstågsgänget och med dem är det en massa skitsnack.=) gränsen mellan vulgärt och rent ut sagt snuskigt är hårfint i den här grupppen så det är tur alla är på samma nivå... vi har ju ändå fått pris för årets intimaste ekipage så det gäller att lägga ribban rätt=) Efter badandet och snackandet begav vi oss till Linda för intagande av årets karnevalstågsfilm... mmm ibland är jag glad att man får dricka när man är med på tåget.... Nåja efter ett konstaterande att jag nog aldrig har en karriär inom gynekologyrket och carina troligtvis inte skulle vara så snäll tandläkare såg vi förrförra årets film då hard rock halelulja stod på tapeten och man mindes en mycket svettigt påklädd dag med mycket skratt och en del tårar... UNder detta maraton låg jag delvis på golvet vridande av ryggont vilket jag inte är van men efter en vidrig blandning av alvedonbrus och alkohol gick det över och jag kunde sova gott=) 

Så lite bilder... tyvärr inte så mycket på festen... etik och moral å sådant med att lägga ut bilder... men ändå..



Öppna spisen får representera festen... Det är ju så att våran gammelgård inte har en skorsten så ingen eld får brinna där... än iallafall!




40åringen får oxå vara med på ett hörn... man får oxå en liten uppfattning om rummet vi är i... ska dock ta kort nån dag när det är feststämmning utan folk där så får ni ser hur det ser ut=)



Höstpromenad på söndagen till badplatsen... Biggan vilar sig i löven.. 



Har kor horn? Nej inte de här kvigorna som är de enda korna som vi har ute just nu... de ser också ut att må bra=)
Andra helgen i november ska jag leka med dem och de andra djuren på gården... får se hur det går... just nu är det en tung tanke men samtidgt är det skönt att bara vara hemma och rå om sig själv=) 


rubrik

Tänkte passa på att lägga ut lite olika bilder... vissa bilder är ärligt snodda på facebook så att ni får se vilka jag festar med... det vill säga "de DÄR" människorna som drar ut mig på ofog varje onsdag... ja åså fredag.. jasså glömde jag nämna lördagen nä det tror jag inte... De flesta kommer mystiskt nog från mkv och bor runt om i falun och ja... att de är galna de vet de redan om så varför dölja sanningen? Men men...galen har jag alltid haft en viss tendens att vara oxå så jag passar kanske in..'


Det här är en typiskt onsdag....(ihopklippt från många onsdagar för att göra det klart för alla att rutinen är densamma=)

Vad passar inte bättre på en mkv förfest än guitarhero undrar jag....

Mmm bild på mig till å med... städad å lugn=)
'


Vi beger oss vidare på Onssdagskul på Olareys... kareoke och fotboll... visst ser de sansade ut..


Sarah och Erik... fortfarande hyfsat sansat.....




Fidde börjar bli varm i kläderna...



mmm nu börjar alla nå sina potensiella galenhetsnivåer=)



Åsså Etage... här slutar kvällen.. på stripstången är hela mkv=) Mindre sansat...
Var faktist inte med här, hade redan gått hem och tagit ett bad och krypit ner i sängen men partyt goes on=)


Som kontrast till allt detta festande med galna människor tar vi lite höstbilder från promenad idag=) Det är ssånt man pysslar med tills det är dags för dessa fester;)




Vi hittade en mysig rastplats som vi bara måsta testa och sitta och snacka skit på..


'
Här slutar vår promenad i solen... men faktist satt jag i solen på balkongen och lästa oxå... en mysig tisdag=)









no rubrik

Det finns inga genvägar i livet, bara mer eller mindre ofokuserade vägar som leder till målet... Problemet just nu är att jag vette tusan vart målet är... eller ens vad jag vill att målet ska vara... Just nu känner jag mest för att ställa mig på ett fabriksgolv och vända bräder och bara vara... få in pengar och inte ha nå krav på tillvaron... Men nu funkar det inte så... så ett nytt mål... hmmm... åka hem och bli bonde är inget allternativ heller... dels så skulle jag få lappsjuka av att prata med kor hela dagen och dels tycker jag det är tråkigt rutinmässigt efter ett par veckor... det vet jag ju för jag har jobbat som det... england är ju oxå ett drömställe men med mr l död och två nya syskonbarn på väg känns inte heller det så bra... allt jag vet är att jag verkligen inte vill plugga just nu.. och att då veta att den enda målbild jag borde ha är just den... plugga, bli klar och börja jobba... och jag vill inte... känner mest för att dra täcket över huvudet och försvinna ett tag... men inte ens det går ju, för ju mer jag sysslar med det, ju längre efter kommer jag och ju mer panik får jag... börjar undra om jag är helt på väg ner i en svacka.. eller om jag redan befinner mig i en och är på väg upp... eller om det bara är så här just nu... jag vet inte, jag vill inte! Häromdagen pratade jag med några om vad jag gör, eftersom jag inte bryter ihop... Sanningen att säga vet jag inte... till viss del sväljer jag det, till viss del ignorerar jag det och till viss del gömmer jag allt sådant långt inombords... det är ingen styrka, det är en svaghet och liksom jag förut i min naiva tonårstid föraktade de som visade känslor föraktar jag min egen totalla brist på att våga visa några mörka känslor, men jag vet inte heller vad jag kan göra åt det. 

Skit samma, nu slutar jag grubbla och riktar blicken mot annat! Mycket mer hälsosamt!! Om vi tar helgen som var istället så har jag redan berättat om fredagen, lördagen spenderade jag hos malin där vi såg på film och drack lite vin.. jag återvände hem tidigt och kröp i sängs... tyvärr bet nog the bedbuggs mig för jag kunde omöjligt sova utan låg och vred på mig till halv 3 eller nått.. suck.. trots att det var söndag var det bara kliva upp och klä sig klockan sju... halv 9 var jag på statiol och väntade på skuts och vi begav oss långt utanför falun och tio av oss dramastuderande drog på oss kläder ala 1899 och beredde oss på en bakdag=) med hjälp av ett grytlock trollade vi oss tillbaka till rätt tid och sedan hade vi en dag full med aktiviteter som var underbart roliga... såsom diska för hand, stöta kryddor, såga ved, baka i vedeldad ugn, laga mat mm... Helt vanliga egentligen superdupertråkiga saker som med drama och lekens hjälp blir så spännande och roliga... och det är I vuxen ålder.. hur det vore att göra en tidsresa med och för barn vågar jag inte ens tänka på... jag vill lära mig MER!!! Jag vill ha en skola full av personal som gått min linje som man kan jobba med.... Så underbart det vore!!

Är det inte lite så att i det här inlägget pratar jag mot mig själv... Skumt men sant.. tror det är så att jag vill lära mig nått vettigt och hålla på med saker jag tycker om och kan.. då e det kul att lära sig=)Föremot att hålla på med saker som jag gör nu, som jag inte kan och som tekniken itne klarar av att fixa till så att man ens kan diskutera med sina kamrater.. ALDRIG mera DISTANS!

Mat mat och mat

Just hemkommen från en promenad med malin och Sandy, visserligen satt vi en hel del oxå.. bland annat i en lövhög och filosoferade... görmysigt!:) men nu är det dags att äta, bara ätit en glass idag och är SÅ less på mat just nu... orkar inte bry mig om det heller utan bara äter det som råkar finnas... just nu har ja köpt en påse majs som ja tänker koka och äta med salt och älgstek till... inte direkt hälsosamt men kräver ingen egagemang alls tack å lov... annars var jag på en trevlig förfest igår med mig, sandy, eric och malin som tog det lugnt och hade väldigt trevligt=) Drack smultronvin och var riktigt städad när vi begav oss ner till kåren, vilket enbart blev en motionsrunda för min del för jag kom inte in.... NEJ jag var inte för full men gästleggen var slut och jag hade inget kårkort... gick hem och i min enfald ramlade jag.. som vanligt när man nästan är nykter så flyger jag som en vante, tack å lov klarade KNÄET sig och det enda minnet av händelsen är ett lätt stukat finger som jag snart ska tejpa fast så det inte anstränger sig i onödan... onödigt var det i vilket fall och väldigt likt mig... nu ska jag ta det ännu lugnare ikväll för imorgon är det skolan=) japp på en söndag.. Ska bli SPÄNNANDE dag=) En varning bara, från halv tio på dagen till fyra kommer min telefon vara avstängd... så få ingen panik, det ska vara så!!!


Telefoner...

Jag har nämt att telefoner är ganska dominerande i mitt liv just nu, allt ska planläggas diskuteras och analyseras via dessa strålbaserade maskiner och sanningen e väll... hur skulle jag klara mig utan dem!!!!men nu har jag faktist hittat nån som är värre.. ja alltså vissa i min bekantskapskret pratar ju minst 8 timmar i telefonen per dag men förhoppningsvis är dessa samtal ganska vettig... eller nått... däremot bor jag nu med en tjej som sitter framför tvn, tittar på typ amerikas funniest homevideo(boring) och är samtidgt i telefon och diskuterar det de ser.. eller skrattar ihop... detta kan försegå väldigt länge och känns lite idiotiskt...framför allt som en annan kanske skulle vilja se på tvn utan att hela tiden ha engelska i bakgrundskommetator... nåja... annars går det ganska bra med mina nya inneboende... jag håller mig på min kant och plockar reda på mig och hoppas att undvika större grejjer... får se hur det går... JUst nu skulle jag vilja bo ensam, men vem lurar ag?? Gissa hur emo jag skulle bli då... ingen skulle ju träffa mig för ja skulle bli en iktigt ensamvarg... skomakare bli vid din läst och stanna kvar där du är...

Igår?? Några lugna öl slutade i kareokebaren med mkv(självklart) och snubblande till statiol där efterfestmats intog(vi börjar bli stammis där) och sen snacka skit till gryning, några timmars sömn innan lite plugg, badkar och nu ska ja till malin och se på fringe, stringe eller nått sånt... bra serie i vilket fall.. rekomenderas till alla utom mina mörkrädda syskon och frida... ni får titta på nått annat istället.

Så var det...

Söndag igen och gårdagen spenderades med mina syskon, syskonbarn, bonusbarn och mor och far...Allt som allt satt vi 12 personer runt bordet... det är TUr vårt matbord är så stort=) Åt marinerad tjälknöl med potatisgratäng... rena rama lyxmiddagen, god mat och gott sällskap gjorde att kvällen flög förbi..runt tio kröp jag i sängs med katterna och sov så sött.. lite trött på hunden som hela tiden smiter upp till mig men tror det beror på bonusbarnens spring på toaletten..=) Ingen alkohol sedan onsdag... cause for celebration!!!=)


Dagens kloka ord:
Gud skapade mannen med både penis och hjärna.. men han skapade bara blod nog att försörja en av dem åt gången=)

Mmm

Mmm veckan som gått... nope kommer inte på nått... minns att jag tvättat och städat lägenheten i väntan på mina nya rumskompisar... nej vet inget särskilt om dem men de verkar trevliga ial.. så man får hoppas på det.. Onsdag=utgång... Olereys med MKVarna=) kul var det men jag höll kvällen kort och följde inte med på etage... Det kändes lite konstigt att gå hem men det var skönt, tog ett bad och läste i lugnet och det behövdes. Sen var det bankrånarna som i veckan hade den brilljansen att krossa fönstret på banken mitt på blanka dan, den ena går in med en kofot och den andra stannar utanför--- När allmänheten ser detta och larmar polisen försöker den utanför starta mopeden å åka därifrån.... varav moppen blir nersparkad och han kvarhållen... den andra rånaren kommer ut från banken med pengar och springer iväg.. folk ser var han går och när polisen anländer pekar man ut riktningen och de anhålls... som MISSTÄNKT för rån... Sverige är härligt rättvis*ironi* Åsså var det jag som helt övertygad om att nått var fel på nere igår kväll när jag låg och sov och kröp nerför trappen... inget speciellt där... gick och la mig, sov... vaknade av att en 70 kgs hund jagar mina små älsklingar runt runt i rummet... stänga in hunden, väg och sova igen... en timme senare ringer telefonen och lördagssamtalen avklaras.. halv fyra kryper jag under täcket igen och precis när man ska somna dönar det i trappen igen och hunden kommer åter in i rummet... två varv efter katterna och jag upp, lägga hunden och försöka sova... nu har jag umgåtts med familjen och myst men nu börjar tröttheten komma... känner för att festa ikväll men ska nog ta ett bastubad och se till att badet blir nykter... avvänjning=)


RSS 2.0