?

En dag med film och plugg slutar nu med en kraschlandning i sängen.... gårdagen var bra, annorlunda folk men många glada skratt... Slutade tidigt för mig för jag verkligen kände att jag druckit för mycket å inte ville på etage...


Fredagkväll...

Efter en hård vecka planerar jag faktist att inte göra nått alls ikväll... En andningspaus i höstmörkret som åter fallit efter att snön tråkigt nog tinat bort... Imorgon blir det fest med brudarna men ikväll hoppas jag att en god bok(kanske fyra), badkar, ett glas vin och att bara vara... senare kanske en film oxå=) Malin jobbar, Eric har gäster och de andra brudarna ska softa de med så inget borde störa lugnet=). Mitt blåmärke på armen har tagit en mörklila betoning med röda prickar i-.... tror jag föll rätt skapligt på den där scenne... ska försöka ta en bild så ni får se men får se hur det går... Har varit på min engelska muntlig, som verkligen mera liknar en mellanstadie lektion med läxförhör, samtalsscheman och fonetisk skrift.... men jag lär mig mer engelska än jag någonsin gjort på en sån lektion... Härligt med bra pedagogik... på det sättet är den en väldigt bra kurs, för den fokuserar på att den vill lära ut saker och inte bara flummas runt! Lycka till säger vi till Frida och Evelina som imorgon drar ifrån kylan... I två veckor blir de borta... undrar vad som har hänt under den tiden?? Spännande.. tänk vad de ska hem och läsa bloggar för att komma ikapp*asg* Nej då allvarligt, ha en underbar semester så höres vi när ni kommer hem!! Kram å trevlig resa!

Nykter

Hur fan ska jag hinna nyktra till mig innan skolan börjar... hatar när tankarna bara mal så man varken sover eller gör nått annat!!! Fattar inte varför man ens försöker... tänker nog säga upp mig känns det som... Vet bara inte hur man gör.... Feg, konflikträdd och dessutom totallt i förnekelse!! Livet e så underbart ibland!!!

Vad hände...

jaha... Mmm undrar ni vart jag varit... det gör jag med... det känns som jag gått i en snöoväder och kommit ut i vackert snöfyllt landskap.. Visserligen går saker inte som jag vill just nu och det ser mörkt och väldigt väldigt mycket ut som det återigen är jag som ska ställa mig framför tåget och ta emot smällen så att nån annan slipper... men komma i andrahand är jag van, problemet är nog kanske att jag inte vet om jag kan ta smällen om och om igen och hur man nu formulerar det... ja gud vet vet hur det går... Det känns ändå som allt ljusnat och det känns betydligt bättre, saknar min norslundsmaffia men nu ska jag sluta va emo och börja leka med er igen, jag lovar!!! Kan tillägga att vår clownmat gjorde ett underbart jobb med att roa oss innan Lenny Norman, synd att många fulla studenter inte lyssnade men de som gjorde det tyckte du var bra!! Dalaspexet hade oxå ett inslag, jag inte nykter(ja den här veckan bröts nog ganska mycket av mina löften) och eftersom jag fick den ärorika äran att spela whiskeyflaskan sköts jag och ramlade... föll dock lite längre än tänkt d¨å jag inte insåg hur liten scenen var.... resultatet blev en helt blå baksidan på armen.(ja jag är ingen medicinare så vet inte vad det heter...)...Länge sen jag haft ett sånt blåmärke, hade det varit på låret hade man sagt lårkaka=) Tisdagen träffade jag vännen och vi redde ut allt...eller hur! Nej det gjorde vi så klart inte, om nått så blev det bara mer oklart och inte blev det bättre igår heller... men fan vi hade roligt iallafall!!  har några blåmärken som bevis på det med... Suddiga minnen, suddigt värre!! Lite sorglit att vi inte vågar träffas nykter, men hej... vem är jag å klaga, jag om nån erkänner att jag är svår att komunicera med... å två sådanna samtidgt... inte konstigt vi dricker!! Nu har jag pluggat och fixat till seminariet imorgon för ja... tisdagkväll försvann...gårdagen försvann, gårdagskvällen söps så jag har inte hunnit sova mer än två timmar... hoppas hinna sova fyra timmar till innan skolan startar!! Lite stolt faktist att jag klarade att gå hem och börja plugga... det trodde ni inte va!!!

Helgen...

Ja den här helgen blev inte som tänkt... på nå vis alls men i slutändan en väldigt bra helg=) Med en missad buss, en vintetra och en massa tur kom jag slutligen fram till Alfta... Där väntade en bil p¨å mig och med min handelslista började jag på ICA...efter mycket om och men fanns inte grejjerna där så jag begav mig till Hemköp.... ut ur bilen, in i affären, ut ur affären.. hade tappat plånboken nånstans mellan ica och bilen... å 8 stängde ica och nu var den 2 min i... iväg till ica... knacka på och fråga om de hittat nån plånbok men icke... ut igen, japp på väg ner mot parkeringen låg den.. in i bilen.. väg till hemköp och handla mat till pysseldagen.. väl hemma igen snacka jag skit med syster yster störst och det skrattades och lektes med syskonbarn.. I tid i sängs-- halv fyra am somnade jag--- upp 8.. somnade om och försöv mig till halv nio... Sprang ner bara för att finna att även syster försovit sig--- Fixa matlådor, äta frukost och samtala...tio över..vi ska åka 15 över.. Så ringer telefonen..Kursen inställd...vad gör vi nu?? Omgjorda planer, systerystrarna åker med syskonbarn och badar.. jag och mor åker och handlar... vi fick tag på julklapparna vi var ute efter och runt 20:00 satt jag uppe framför brasan och njöt... Läste en underbart bra bok och njöt av helgen... -12 ute och varmt och skönt med brasa inne-- underbart mysig kväll=) drack ett glas vin och kröp till sängs med två katter... snacka om underbart.. Vaknade 9 och drog mig till tio... nu har jag lagat mat och efter vi ätit ska jag bege mig hemmåt till falun, ska bli skönt... bästa helgen på länge... känns som höstmörkret vikit för vintersnön och ljusetoch allt känns mycket mycket bra=)

ARG!!!

GAH! Gud va irriterad jag är nu... ja inte ens irriterad utan rent ut sagt arg... Gick å la mig(duktiga jag) två igårkväll... somnade 4---- 6 ringer väckarklockan och en äckligt pigg Eric sitter via msn och motiverar mig till att kliva upp... häller i mig två koppar kaffe och beger mig till skolan.... mmm engelska muntligt.....fy fan va tröttsamt men visst är det både roligt och nyttigt men suck va jobbigt.... klar runt halv 11 och tänker att jag att nej ingen ide att gå hem... bussen går ändå vid 13...ner på stan å småhandlar och äter... ställer mig på busshållsplatsen men ingen buss kommer... plötsligt ser en av de andra som väntar en gatpratare som står gömd att buss 39 är flyttad.... så nu sitter man här... rejält trött och väntar på nästa buss vid 5..-- vågar inte sova ifall ja skulle missa den för imorgon ska ja å mina syskon gå på julpysselkurs... kul men ack så drygt just nu... vill bara krypa under täcket och sova istället...


En fläkt från forna tider...

När en liten Susann sprang runt på åkrarna, lärde sig läsa och skriva och umgicks med vänner dagarna i ända utan att egetnligen reflektera över nått... Min första förlust var just i den här åldern, en vän till mig flyttade och det dröjde länge innan man helt glömde honom... Å eftersom världen är liten har nu min kusin träffat denna pojke, numera man och han minns mig=) Det var så kul att höra, häftigt att tänka sig att han mindes mig... Nu är det lite tråkigt att han inte e medlem i fc eller nått annat så man faktist får kontakt med han... men det var kul bara att minnas honom... ohc att han mindes mig... puppylove=)

Hmmm välkommen till lågstadiet...

Som så många andra har jag börjat ifrågasatt högskolan dalaranas kompetens att lära ut... Vad lär man sig egentligen här och hur enkelt är det att få g?? Hur mycket ansvarar jag för att jag kommer igenom kurserna med tillgodosedd kunskap och hur mycket ansvar har dem? Om en termin ska jag kunna ta emot en klass och faktist ansvara för att lära dem nått... kan jag det?? Borde jag kunna det?? Vad är det som pågår och varför pågår det?? Inte en enda konflikthanteringskurs finns det bland annat... inte en enda??? Sjukt!! Nu till våren börjar en med drama i fokus, men ärligt, drama ped 3 med praktik och uppsats... det kommer man aldrig orka!! Så nu funderar jag på om man inte ska gå ped 3 i Gävle och flytta hem.... ped 3 i Gävle, då får man praktisera precis var man vill i hela sverige och är inte fast med en handledare... man kan flytta hem och bo hemma och praktisera på runemoskolan...eller nån annanstans i närheten av Gävle och bara åka in på seminariumen.  Det störtsta problemet är ju att då misster man alla här... alla på en gång som de så vackert sjunger i Kristina på duvemåla... fast fullt lika svårt är det ju inte att åka igenom Sverige som det var att åka till Amerika på 1800talet men ibland känns det som det... Just nu vill jag vara framma vid krokens slut och se vart den leder... har inte tålamod att vänta, ge mig sommar, NU!!!

Underbar måndag=)

Vissa människor glömmer man bort... det går en tid oxå kommer man på att man borde umgås mera... Idag har jag varit på en dejt med en sånn=) Vi gick ped a eller ped 1 som det numera heter och vi har umgåtts till å från men tyvärr mest från... Men förra veckan bokade vi en dejt med varandra och det var så kul att träffas=) åkte ner redan till 11 och sen umgicks vi till halv 7=) Vi lagade mat... hmm nej det kanske var att överdriva men jag kollade på när hon lagade mat, gick husesyn i deras nyköpta hus och kollade på två filmer=) återsåg grease... ganska kul att roa sig med den och så såg vi Bearwolf...heter den så Malin? den var ganska rolig eftersom det mesta utom typ tre människor är animerade vilket var intressant.... skulle dock inte vilja vara skådespelare i den.... Kort och gott kan man säga att idag är allt på topp, nu är dessutom kl 20 i 11 och jga är trött å ska krypa ner ti sängs... Lektioner  10-12 och 3-6 imorgon och torsdag en lektion OCH fredag... ÄNTLIGEN går man i skoln igen!!!! Massa att göra inför dessutom.. underbart.. MÅLFOKUS och RUTIN!!

Msdn...

mm idag har jag roat mig med att vara totallt isolerad från datorn=) Det har gått bra.... badkaret och jag är vänner sen länge och idag har jag läst kurslitteratur där i=)Fått en del gjort och haft det lugnt och skönt, jag längtar till sommarstugan just nu för det är så lugnt å skönt där och utan el=) Tror ärligt jag är internetberoende och det kan man inte vara där...=)

Har forskat i mat och badkar en tid nu och kan meddela att i ett badkar kan man:
 äta varmkorv, om man inte har rostad lök på och inte ligger ner..
 inte äta hårdmackor, om man inte vill ha ett smulbad
 dricka te, glögg eller drinkar av alla slag... Bäst med sugrör om man ligger ner
 ägg i alla former funkar utmärkt
 inte äta makaroner och korv... helt omöjligt!


 

Yr

Zovande dygn... det jobbiga att ha tappat all dygnsrytm är ju att man aldrig vet hur en dag ser ut-.....somnade 7 imorse å gick upp 11... ut¨å gick å sen planerades kvällen.... nio var jag jätte trött och efter ytterliggare en timme gick jag hem och sov.... så nu är man vaken igen och njuter av ensamheten.... ngsum Fru är i Uppsala och Piia är hos pojkvännen vilket gör att jag har tappat upp ett bad, å sitter och läser fjantböcker... en riktigt mysig lördag som är snarlik bakfyllesöndan=) Vet inte när jag kommer somna igen...men det läre märkas.... gårdagen var itne helt nyktert men samtidgt var det betydligt mindre än vanligt och mina utgångskompisar var betydigt fullare än jag, sånt gillar jag... nu ska jga krypa ner i badet igen=) sov gott

Mina söta vänner!

Jag har många vänner och det uppskattar jag, varenda en av er är speciell på ert eget sätt och jag älskar er och vet att ni oroar er för mig... Inget är riktigt som det brukar och när saker inte går schemalagt är skrämmande och det är det framför allt de som bara hör och ser delar av det hela... men nu har det gått så pass långt att er oro för mig får mig att må dåligt över att jag mår dåligt. Vilket gör det hela ännu mer komplicerat för en av de saker jag jobbar aktivt är ju just att försöka vara mer öppen vad jag känner men om det får er och må dåligt... ja då e frågan om det e så bra! Så därför ska j ag försöka förklara nått... ja jag är inte på topp just nu, ibland mår jag riktigt dåligt av en massa anledningar, ibland är jag själaglad, oxå av olika anledningar och ibland har jag mest lust att festa och skita i allt... men vet ni, det är inte negativt, vare sig att jag är nere, uppe eller festar!! För jag KÄNNER faktist nått... jag LEVER och har KÄNSLOR.... Jag döljer dem inte, vare sig för mig eller andra... Snälla ni, förstår ni inte hur positivt det är och vilket framsteg det är... Så sluta oroa er, jag vet att ni finns där och jag pratar gärna med er... men oroa er inte utan gläds med mig!

sen eftermiddag

Mm klockan är kvart i tolv och en ljuvlig doft av rostat bröd sprider sig i köket... Hungrig nu... Finns det nå bättre en regnig dag en toast, te och ett kokt ägg som förtärs i sängen till smattret av regn?? Mindre kul är förstås att jag och Malin snart ska ut i regnet och röra oss ner mot staden... känns lite jobbigt men det ska göras, dels för att jag behöver röra på mig och för att det e utmärkt att hålla malin sällskap samtidgt=) Kvällen e fortfarande lite flummigt oplanerad, men vem bryr sig... Blir liksom inte lika viktigt när man ändå inte behöver inhandla alkohol... då kan man göra som man känner, sånt gillar jag=)Det är oftast då som det är som roligast=)

över 20 läsare...

haha såg just att det var mer än 20 som läst min blogg en dag... kan undra vad det är som gör den så spännande just nu=)

Den bästa tiden är nu....

Sådär halv 12 på natten är jag som mest kreativ.. det spritter i benen på mig och hjärnan går på högvarv... men det känns så fel att sätta sig att plugga...så istället lägger man sig ner och rävsover, tittar på film eller bara drygar sig på nätet... men nu ska jga börja ta till vara den kreativa tiden och börja plugga, ut och gå och existera nattetid istället för på dagarna.... Går hyfsat med min nykterhet, ska visserligen troligtvis med på förfest imorgon och kanske, om man vill går jag på kåren men här ska inte supas inte!!! Funderar allvarligt på att köpa alkoholfritt vin, bara för smakens skull.. eller kanske romessens att blanda med colan*mums* Ska det drickas(vilket det helst inte ska) blir det bara en cider eller två... och inga pengar på kåren....
Det här kommer bli svårt!!!! Har dessutom tackat nej till festen med angelika, kändes lite tråkigt men tror en nykter fest i veckan får räcka.... Nej det här är krångligt just nu... känns som jag druckit två liter kaffe när jag egentligen inte druckit en droppe... Saknar min gamla rumskompis, hon var aldrig svår att få med på en promenad hur sent det än var... Clownmaten svarade inte ens på mitt msn... fast det beror nog mest på att hon är upptagen med uppsatsen eller inte sett msnet.. så hon är förlåten fakitst... Hängt med henne hela kvällen å gick hem å skulle sova... men som alltid sitter man här.. ska störa nattsuddaren nr 1 nu och önska han godnatt... Så får man se när man somnar...PROMENAD!! Ja tack!!

Hata vara nojjig tjej bytheway!! Tur det finns vänner som plockar ner en när man är som värst!!! Tack för det!
Sov gott alla ni normala med normal dygnsrym=)

FULLMÅNE.. eller fulmåne!

Jag avskyr att man aldrig kommer ihåg att en gång i månaden är månen full.. å då kan man inte sova.. varför tänkte man inte så långt igårkväll å gjorde nått kreativt istälelt för att ligga och blunda och räkna baklänges från 100...om och om igen... suck! Varit på gullig praktik idag, gud vad små 1or är och vad söta-.... Lämgtar till att börja praktiken nu..:)Fick dessutom gå hem 11, underbart! Nu ska här sovas en stund=)

God morgon världen!

Det är itne alltid lätt att vara lättsam och rolig... klockan är 7.00 nu och jag har sovit mellan 21.00 till 0000 inatt.. inte för att jag pratat i telefon utan för att ag efter detta inte kunde sova... inte ens 2 valerina natt som Malin så gulligt kom över med till mig fick mig att somna... så nu ska man på praktik och vara glad och trevlig... och pigg... vet ni... jag e mest sugen att krypa under täcket och gråta... men ska dricka kaffe istället och börja dagen med en långpromenad tiöll gruvriset... sen leta reda på min handledare och slutligen ha en väldigt bra dag med eleverna...

Kor till nytta och nöje...

Nåja kanske inte men idag har jag fått hjälp av en av dessa djur helt utan att hon menade det... Har under en tid märkt att mit ena knä knastrar oroväckande istort sett hela tiden... mycket irriterande... Idag insåg jag att det inte knakar längre efter att en ko tyckte det var lite för stökigt med två syskonbarn och två syskon i ladugårn när man skulle sätta på mjölkmaskinen så hon lyfte sin klöv och touchade mitt knä.. inte så hårt mest en markering och resultatet blev nog inte det hon hoppades för efter detta e mitt ben onastrat...=) Tack för det=) I Falun igen och ihållande regn har gjort mig dygnsur som en dränkt katta(usch otrevligtutryck) och jag ska duscha och sen blir det film och sömn! Har ju inte lyckats somna nått idag utan har fortfarande varit vaken sen 5:30 så nu ska det bli skönt med några timmars sömn


när andra eventuellt funderar på att stiga upp...

Har jag redan varit vaken i tre timmar och funderar på att krypa ner i sängen igen... bredvid mig sitter en katt som absolut tycker om den ideen... Han har varit på jakt hela natten och tycker nu att vi ska sova samman... det tycker jag med. Har gjort så gott som alla sysslor redan nu så allt som återstår är mellanmålet till korna å det ska ju inte göras fören tio... Släppt ut och stängt in hunden igen med ett grisöra så hon ska hålla si lugn till jag vaknar så hela gården är stilla.. förutom katten som trampar runt mig.. det är sådanna här stunder som jag undrar varför man inte skulle kunna bli bonde... när korna tuggar lugnt på höet och alla är nöjda och glada... skillnaden är ju förstås att hade jga varit bonde skulle jag inte fått krypa ner i sängen nu--- utan då skulle alla andra arbeten ske... åkrarna plöjas, förbereda gården för vintern, kor klippas osv osv... Så nej det är inget för mig, men tveklöst är det mysigt att ibland vara på studiebesök =)
Natti natti

I landsproblem nr 2453 A, kap 179, sektion V 3,14 stycke 4

´Jag hävdar bestämt att Familjen Wedin i Alfta försvårar mitt liv som nykter... Detta hävdar jag för att:
1: Vattnet på gården som finns i kranarna äro otjänliga att dricka enligt hälsomyndigheten.
2: Familjens överhuvuden åker bort, lämnar mig ensam hemma utan tjänligt vatten eller ens jos i kylen...
3: Mjölken som finns på bondgården dricker inte ovannämnda person, dvs jag..
4:Detta medför att det enda som finns att dricka i detta hus antingen är otjänligt Eller alkoholbaserat... De saker som dessutom är alkoholbaserade är outblandade.. dvs whiskey, vodka, likörer och snapsar...
5: Jag är törstig... Hur fan gör jag?
(lösning finns ´längst ner på bloggen)


Vidare då.-..
Har haft en fantastiskt rolig dag med Sarah, Carina, Max Matilda och Signe(stina och Elida svek oss) där vi badade, skrattade och pratade så mycket goja=) Sen följde de med hem för att lösa dagens vattenproblem nr 1 som faktist är värre än mitt(ja jag inser att det faktist finns andra problem än mina=)) för under natten hade våra utomhuskor tappat ut 400l vatten och var  nu vattenlösa... Men finns inget som inte lite sammarbete kan fixa så vi bärde helt enkelt vatten uyt i badkaret... sisådär 40 hinkar... NEJ då... däremot lånade vi en 50m lång slang av en mycket snäll syskonpojkvän och stod och väntade medan badkaren fylldes.. inte fullt lika roligt men vatten har de iallafall-.-- bara böna och be att korna inte gör om det... Vi var 4 i ladugården och även om jag in i det bestämdaste hävdar att skönast är det när man är 1 så var även det roligt=) Framför allt går det fort, även om nån ko säkerligen fick lite för mycket mat av en överentusiastiska syskonbarn så överlevde vi:) NU har lugnet lagts sig igen och jag ska snart krypa ner i sängs... Upp vid 5.30 imorgon... jobbigt.. inte direkt men inte störtkul heller..


Lösning: Letar runt desperat i skåpen och hittar en magnus herrljungacider som skulle användas vid fest till de chafförer som kom... öh... ingen sådann fanns så den blev oöppnad... så nu sitter man här, och inser att om man vill brygga kaffe imorgon blir det antingen med radonvatten eller herrljungacider... bara att välja=)

Alfta

Mmm det e inga problem att ta hand om djuren när man inte gör nått... Klev upp 8 imorse och åt frukost, ringde syster och bestämde att vi skulle bada och sen matade jag djuren... De får mat tre gånger om dagen å detta är mellanmålet... Imorse var det Carina som mjölkade och igår var det Stina... Så gårdagskvällen satt jag och nojade lite över att jag inte hört av vännen på länge, vilket känns ovant för innan han mådde dåligt hördes vi av ofta.. Men mår man dåligt är det en bra ide att itne spendera i telefonen så jag lyckades undvika att ringa honom och berätta att jag saknade han och gick istället ner och bastade och solade innan jag kröp ner i mor och fars dubbelsäng och sov, så underbart skönt! Att det dessutom var nyktert kändes oxå bra, övning ger färdighet=) Känns alltid så mysigt att krypa ner i dubbelsängen och under deras stora duntäcke och sova, riktigt nostagi! Fick sällskap av mina två katter oxå och två gånger väckte hunden mig... hon börjar nog bli senil den lilla sötnosen(jaja stora då) för hon verkar inte komma i¨håg att hon varit ut, ändå är det inte så farligt.. hade betydligt senilare hundar på kenneln i england! Ikväll¨å imorgonbitti ska jag mjölka och sen är det tillbaka till Falun igen=) Skönt att vara alldeles ensam och samla tankar och omge sig med djur, det behövs ibland=) *målfokusera*=)

MEN vaddå!!

 

(google)
Här har jag i stort sett bott ihop med en kompis hostande och hackande sedan insparken och träffat allt och alla andra  som oxå lider av nån form av sjukdom utan att känna av det det minsta... Å nu... nu ligger man här med huvudvärk, svullen hals och alldeles frusen:( Undrar om det e en reaktion på att man inte drack igår... eller att man ska hem och mjölka! )Nåja, om det är nått av det så får sjukdomen ge sig.. för här ska varken drickas eller låtas bli att mjölka imorgon! Det blir bamyl, koffein, renexin och en massa te, utan whiskey! Allt för att stå på benen... sjuk kan jag bli på måndag.. kanske... lite iallafall!  Bara inte nu! Har dock förhoppningar att det bara är ett trötthet syndrom som jag ska bota genom att om exakt 20 minuter släcka lampan och sova:)

För helvete!

Vem sa att det var oki att använda mixern till frukost i köket klockan halv 8 när jag sover irummet bredvid... att sedan sätta sig i vardagsrummet och prata i telefon med högtalartelefon... Så tröött!!! Dags att flytta känns det som men kopparstaden har inget bra att erbjuda-..suck

Dimmigt...

Haha nej inte av alkohol! Hela Falun är en enda dimma och jag har haft det sjukt spännande när jag gick runt tisken... jag menar allvarligt, hur ska man se om det är en stubbe eller en människa... och det där mörka som kommer rusande... hund eller monster?? Till slut blev det så spännande att jag funderade att ringa någon för stöd... men nej jag är 25 år och vågar ta mig igenom en dunge så jag bet ihop och klarade det=) Så nu när jag kom hem och tänkte fortsätta titta på will och grace plingade det på dörren och Malin kom, så nu ska jag vara lite social=)1a gången på väldigt många onsdagar i Falun som jag är nykter... det är skönt faktist även om jag nog kommer sakna sällskapet.


Hur många trosor kan man äga innan det är knäppt?

GAH!!! Oki jag visste att jag hade många trosor... det vet jag eftersom det tar tid innan jag behöver tvätta... prisa gudarna för det matrialistiska samhället... men SÅ många!!! Räknade dem jag hade här i Falun idag... 42 st... sjukt!!! Å i Alfta.. ja där finns ju oxå sådanna... Hem å undersöka saken i helgen! Som komplement till detta har jag tre bhar som funkar... som jag tvättar och släpar mellan falun/alfta hela tiden.... nej dags att enbart investera i BHAR en stund=)

tvätt

Tvätta... att tvätta gör mig alltid så uttråkad...Tänk vad bortskämd man var när man hade malin som tvättade åt en för hon tyckte det var kul... Nu sitter man här och klockan är halv 8 och en hel dag att planera... Visserligen bra eftersom jag behöver vända dygnet åter men ändå... I helgen ska jag mjölka, ska bli skönt att vara hemma och ta det lugnt, ta hand om mina smådjur och katterna som jag just nu skulle behöva som sällskap... Pippin ligger mest under täcket med mor när han inte jagar och Merry, ja han e merry och fortsätter vara svårflörtad=) Ska sova i mor och fars dubbelsäng för hela övervåningen är förvandlad till ett kallrum till mors ostar.. Snart får man väll vara glad om man får plats alls i det huset;) Tänker ta med mig kameran så ni får se gullungarna i aktion... om de nu vågar sig fram under täcket... nu ska jag byta tvätt... tjingeling

Jag älskar den röra jag lever i=)

Jaha ska vi försöka med det här då.. att sammanfatta nått så folk som vet delar av det hela får nått slags samband... 
I fredags kom jag och vännen på att vi nog var mer än vänner och att vi skulle satsa på det här, att vara ettt par och se vart det leder=) Det var ett konstigt dygn men väldigt spännande och roligt. Som alltid kommer efterklokheten och tankarna och saker och ting ändras fort ibland så nu är läget detta. Vi har känslor för varandra men saker är inte alltd som man vill och livet går som alltid i en snurra, så vi kommer ta det lugnt en stund framöver och se vart vi landar. Det känns riktigt bra nu och för första gången känner jag att jag kan lita på en kille och att vi har en trygg grund att stå på, om det sedan slutar i vänskap eller som ett par, ja det behöver jag inte veta just nu.. Just nu vill jag bara att han ska må bra och tar hand om sig själv... Resten ger sig med tiden=) Livet är aldrig lätt men är väl värt en ansträngning ibland=)

En bild på en sötnos

Här är en av mina sötnosar... så här sov de när det var 40årsfest=) 

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/270061/susanns-snurriga-vrld?claim=u8cpm5vnqrd">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Vecka 45

Oki! Jag vet, det är vecka 45 och allt e lite rörigt vid kursstarter men hallå!!! Ett rum hade de ju kunnat fixa iallafall... och när han efter en kvart kom på att det itne fanns ett rum och vi körde starten där vi satt var han klar efter bara 15 min... så halv 11 var det bara att bege sig hemåt igen... köpte ett kompendium iallafall så det var ju bra... Nu är det tre timmar tills jag ska vara där igen och det känns ltie småseg att behöva gå hem, men vafan orka vara där i fyra timmar och vänta... plus att min telefon tycler det är jobbigt att konversera så jag måsta hem och byta till min gamla... tur det finns reserver=) En annan kul sak, två av mina tre kurser slutar före jul... så efter jul till v 4 kommer nog man kunna ta det lugnt igen=) Som en avslutning innan ped c liksom.... tiden fram till nästa höst känns lång nu, men det kommer finnas ljusglimtar... två växer just nu och får mina syskon att växa i storlek... ska bli spännande att möta två nya människor och följa dem i livet=) 

Braa dag=)

En bra dag känns det  som=) Helgen var slitsam och rörig men nu börjar det kännas som man har landat och det åter är dags för att ta tag i lite grejjer... det är ju v 45 nu och alla kurser startar så idag blir det en biblioteksvända där böcker skall lånas, kopieras (naturligtvis bara de lagliga delarna.. å inte hela boken, hoppar ju över innehåll och källförteckningen:))Efter detta ska jag deklarera att måndagar är söndag eftersom söndagen igår var så förbannat seg å död(kan ju bero på trötthet och bussresa) och krypa upp i soffan, äta godis, dricka te och se på film=)

Kryssning

+=
(google)

Kryssningen då... Ja alltså med 192 falustudenter kan det inte gå fel.... oavsett vilket civilstånd man har! Eftersom vi tog bussen som inte innehöll CA, Per och Lars lekte vi äkta svenskar och var tysta, drack och vart fulla=) Effektivitet... MKV studenterna var roliga när de helt i chok kom på vad vi pratade om och efter det hamnade jag lite väl mycket i centrum... men visst var det spännande... saknade visserligen en kompenent i blandningen men ändå... Vi lyckades utan problem få in både alkohol och mat till våra hytter och medan vi väntade på taxfree bekantade vi oss med Mikalea (ett av lärarblåbären) och drack, försökte komma igång och varva upp... sjukt mycket folk på taxfreen men vi fick tag på det vi behövde för kvällen... nej förlåt! man får inte dricka på båten så naturligtvis köpte vi det vi skulle ta iland dan efter!! Väl tillbaka i hytten började vi (inte) dricka den köpta taxfreespriten och sminka och göra oss i ordning... Vi bodde UNDER bildäck... så om nått skulle hända är det oss de offrar för att alla ska få plats i liv båtarna... däck 2... beviset på att Sveriges framtid inget betyder innnan man bevisat motsattsen--- Nåja... buffen=mat= alltid bra... Efter detta begav vi oss till hyttten och efter det så flyter allt ihop i en massa.. dansgolv framför allt...(sjukt roligt, å det som är ännu sjukare är att jag finner det svinroligt att befinna mig där) sen lite hytter, folk att snacka med, dansgolv, folk och en massa skratt... halv 5 sov jag och 13.00 vaknade jag och... öh köpte lite mer saker att ta hem och eftersom jag ABSOLUT inte drack taxfree sprit i hytten antar jag att den sprit jag köpte dan innan vart stulen så jag måsta komplettera... elller HUR! Kvällen spenderade jag i badkaret, funderandes om vännen sov, hade gjort nå dumt eller helt enkelt inte ville prata med mig. Nu vet jag svaret, å det finns inget jag kan göra förutom att finnnas om det behövs! inga problem alls på det viset för jag finns alltid till för mina vänner men nu är kl 2 och ja ska sova,(med telefonen på ifall att det skulle behövas) utan att passera gå.. natti

mår dålitt

Vännen min mår dåligt... och ja vet inte hur jag ska fixa det... Lite tungt att veta att man inte kan hjälpa... att inte allt funkar med dåliga klychor och att prata om saken... Önskar jag fick vara där och trösta... men ensam vill vännen vara och det respekterar jag... fast jag inte vill

Färja

Japp nu är gårdagen gjord med förfest hos sandy och dena sedan kåren... en lite omvälvande kväll som jag ska berätta om... men inte nu för nu ska jag packa och sedan IVÄG på kryssning=) Ska bli underbart roligt även om man just nu känner sig lite trött... sovit runt 4 timmar igen... messed upp dygnsrytm... massa prat på efterfest och förfest men att diskutera leder nånstans och just nu känns det bra, nervöst men bra å nu ska jag bara njuta i 24 timmar med kårenfolk=)Lite kul att halloween är framskjuten en vecka bara för att alla kåraktiva ska på kryssning....puss å kram, julgran

RSS 2.0