Skönt=)

Hela kroppen är stum.. Huvudet är tungt och längtar att luta ner sig och stänga av och sova... Magen är nöjd utan kvällsmacka, telefonen avstängd och larmet är satt på halv nio... Det är torsdagkväll och hela jag är uppfylld över förnöjsamhet. Förnöjsamhet att jag jobbat en hel dag, att jag ätit frukost, lunch och middag plus mellanmål... Druckit 1 liter vatten... och ska krypa till kojs med känslan av att så här kan jag faktist tänka mig att ha det betydligt oftare=) Rutinmänniska?? Jag, nej då;)

Två citat..

"Har man ena benet är kvar vid gårdagen och andra redan framme vid imorgon, ja då pissar man på idag"

Nästa citat kommer från en liten kille som gräver i snön, hittar bar asfalt under snön och utbrister:
"Här under är ju sommaren" De är allt söta de små liven=)

En ide...

Ska jag testa nu... En ny sorts matblogg(jag vet, finns tusentals av dem) men den här blir av annorlunda koncept... men bara ett test nu så kanske inte blir nått av det....
Nåja:
Plats:Edsbyhotell
Tid och kostnad:Lunchmeny 75kr
På Menyn:
Pasta med biff, dragon och champinjoner

Det som serveras: En välkokt spaggetti som har nån form av brunsås blandat i sig, troligtvis såsen som biffarna stekts i. Biffarna består av små gråa (dvs kokta) bitar irörda med spaggetin.
Betyg:Knappt G: En grå sörja som är ganska smaklöst, kryddorna har de glömt i skåpet och champinjonerna... Ja de hämtade jag på salladsbordet..
Tillagning: Tag den ovannämda röran, salta och peppra väl och rör om.  Hämta en välfylld tallrik grönsaker från det underbara grönsaksbordet, se till att få med mycket rödlök och tomater!. Häll detta över röran och ät.
Betyg efter tillagning ala Susann:
Över medelG: Tyvärr hjälper detta inte de sega biffbitarna men rätten ser plötsligt mycket godare ut samt blir smakande. Bon apetit=)
För ett vg krävs att ni:
Tag med tabasco, riven parmesanost och citronpeppar.
Fortsättning för mer tips och trix genom Ovanåker och Bollnäs matställen kommer varefter jag äter på dem... Ett är säkert, det finns alltid något sätt att göra "resturangmaten" godare;)

Ah...

Som en klumpig val kommer man upp, ovanan med balansen och lite komunikationssvårigheter.... Men underbart kul att vara i sadeln igen=)  Olivia är inkörd och har bara några småfel så jag leker med Fia och rider... Känns underbart härligt=)  Kylan har äntligen lagt sig den med och det börjar kännas drägligt... Folk får tycka vad de vill men jag trivs i snön och kylan i vintertid... Man kan inte sträva efter årstider som inte är utan existera precis där man är just nu och det gör jag... och stormtrivs med det=) Sökt ett spännande jobb som vore mitt drömjobb men jag förstår att chansen att man ska få det är minimal...men drömma kan man ju=) Min lilla Merry(jaja han känns ganska stor nu) har inte helt kommit över småttingarnas ankomst men har börjat komma ner på dagarna och tittar på dem... nu börjar han t om titta mera intresserat när de leker än surmulet så det går framåt=) Annars är livet lika lugnt som vanligt... Hade dock en underbar kväll på Tuppens där jag bara fick springa runt och snacka med folk... Balsam för själen helt klart=) Tog till och med en buggsväng med kusin min... Jag mestadels i skrattanfall men gick bättre än väntat... Det påminde mig om att jag lovat ta buggkurs innan surströmingen nästa år... men jag vill verkligen inte göra det här omkring...så får se hur det går med det...Får jag nya jobbet så;) Nej nu ska jga sova...
Förresten kmmit till värld 6 i wiisupermario utan så mycket hjälp av guiden, lite stolt är man ju eftersom man inte direkt är någon tvspelare=)

Vi tar en fras ur Loke oxå...

"Jag älskar allt du är, men inte dig" Om man vänder hela meningen och pysslar lite med ord... Ja då kan man sammanfatta mycket..

Så var året nytt...

Kan undra vad 2010 har att erbjuda... 2009 har varit ett krånglitt år på alla sätt och vis,vänner runt mig har mått dåligt och det påverkade även mig... Att vara stöttepelare och vän som ställer upp har nog varit forna årets tongång..Men jag har även känt stöttning och lärt mig ta emot vänners kärlek och vänskap... nått jag ska bli bättre på!! Lyssna på positivt såsom negativt...  Det har även varit skratt, glada minnen och en hel del upptåg=) Jag har lärt mig uppskatta fjantdans, jag har diggat på tuppens och flyttat hem till Alfta.. Jag har lärt mig gräla och inte vara rädd att argumentera... Avslutande året i Falun innebar något nytt, c-uppsats, praktik och samtidigt avsluta det gamla och få in något nytt... Livet är inte lätt och ibland är det riktigt krånglitt... Bara det att städa ut två lägenheter i samma veva som man har seperationsångest och allt är ganska rörigt... Jag har även fått sagt att adjö till två av mina vänner detta år, ett som var väntat och ganska enkelt och ett annat som var svårt och väldigt tungt.. Biggan och Pippin, jag skålar för er denna andra dag av 2010. sedan är gammelgården målad och omsedd, vi har smygöppnat och haft våra första gäster... Kaluha och Jameson gjorde inträde, vilket ger mig lite dåligt samvete för Merrys skull... Som avslutning på året gjorde jag en enda dokusåpa av mitt liv(lite spänning i vardagen lixsom) men det slutade ganska bra även om röran var total, igen tack alla ni som orkar lyssna och förstår mitt tjat! Så 2010 hoppas jag innehåller mycket vänskap, värme och gemenskap. Ett jobb och lite resa vore inte heller dumt!! Dags att solen går upp över en strålande framtid... BRING IT ON!

RSS 2.0