mums:-)

kräftor, gott sällskap och massa skitsnack!!!! igen, jag älskar familjen!

ja men visst:-)

nu har alla äkta Alftabor gjort sin plikt, vi har deltagit i forsparkens alla nöjen och som sista insatt har vi kastat våra sånghäften på suringen och efter det bara myst över faktum att vi är äkta Alftabor:-) eller så om man nu råkar ha en annan postort än Alfta har man hälsat på och känt hur det vore att vara en:-) i vilket fall, när suringen är över blir det lite stiltje i det mesta.. har man tid över den här helgen rekommenderar jag snålfarfar på långnäs:-)!!! den e väldigt bra och väl värt att lätta på plånboken över, även om snålfarfar kanske hade annat att säga:-) har redan sett den och hoppas på någon helg ledig innan det är dags för revyn, som alltid slipper ni höra min röst på scen men glor ni lite xtra hittar ni mig någonstans i bakgrunden:-)

älskade Alfta!!

ja men ändå!!!!! ibland hatar jag att bli presenterad som den där Wedinskan, den yngsta av janhansjänterna, eller jaha du är Tommys dotter.. å på senare år har man fått titeln ostkioskensdotter.. men ändå är ju Alfta bara underbar!! igår stormässa med sedvanliga uppträdande som Susann ändå aldrig ser för hon är för upptagen, i morse klev man upp.. å det var bara regn hos oss.. men en väldigt gammal tradition kan inte brytas och mycket riktigt, regnet upphörde och vi genomförde tåget utan regn:-) så nu har vi bara suringen kvar att genomföra sedan har min plikt som Alftabo upphört och min tid som hästägare börjat;-)

:-)

ligger och myser med Nisse..katten som är sällsynt kelig med människor men myser med hunden amber. men idag ville han ha närkontakt och en annan är ju alltid redo att ställa upp:-)

men

om man strävar efter närhet och bara får noll gensvar.. varför ska man då försöka?

men

men jag gråter ju.. varför kan stora tårar rinna och jag må bra.. ibland är det skönt att gråta och då kan obetydliga saker få tårar att flöda.. men när det är så att ja borde gråta och skrika.. ja då är jag tyst.. aldrig förlorara kontrollen, aldrig släppa den.. gråter man över skitsaker sent om natten så kan det innebära allt möjligt

RSS 2.0