Jul. 30, 2014

tittar på angelserien och dreglar, snacka om David är snygg som ungdom och som alltid gillar jag när killar är mer än deprimerad över sitt öde:-) fast å andra sidan är David även snygg i bones oxå:-)

Jul. 15, 2014

usch vad jag hatar att bli vuxen, massa saker som måste göras och beslut:-( är så trött på att få det jag tror bekräftat och sedan behöva agera därefter.. ta lärdom och gå vidare är mitt motto men ibland är det så svårt! varför?

Det går framåt=)

ena ärret är redan nästan helt borta och foten och fotleden är betydligt mindre svullen och istället för att hoppa fram går jag nu med kryckorna.. framsteg och hopp finns! Då:20140630
NU:20140711

Jul. 10, 2014



frukosten tyckte Gustav skulle bestå av ödla men eftersom matte inte gillar idéen fick han ändra till köpmat, ödlan återbördades dit den hörde hemma... lite imponerad är jag att Gustav förstod att inte ta den rörliga svanspumpEn utan ödlan som sitter blixtstilla.. tydligen har han något innanför pannbenet:-)



rallarrosens vara eller icke vara är en tvistefråga, själv tycker jag den är vacker. ogräs eller inte;-)



denna otrevliga historia är dock ingen jag gillar.. Björnloka eller storloka sprider sig allt mer och är grymt svår att få bort när väl är rotad,! ännu en konsekvens av att man slutar beta och ta hand om mark som inte är lönsam..



den får ligga här istället..


förklaringen varför det är en tallrik med mat här förklaras här nedanför:-)


Jul. 09, 2014





glaskrossarparadis.. att ha sönder ett ytterglas till en spis är tydligen väldigt lätt.. bara ta lös det, polera med en trasa och krasch.. så har man miljonbitars pussel att lägga:-( inge kul och än mindre att bli totalt utskälld av sin sambo som verkar tro man gör det med vilje, är så trött på hans humör och obehärskade utbrott! man skulle ju kunna tro att 32 åringar har lärt sig kontrollera sitt humör och inse att hela världen inte cirkulerar runt dem men icke.. har nog med 5åringar på jobbet, behöver inte ha en hemma oxå!




en två dagars höintag avslutas med bad och korvgrillning på Norrbybeachen, underbart skönt! räknade lite lätt och när vi var som mest var vi 21 stycken på gården, underbart roligt även om det krävs lite organisation och en massa mat och fika <3 älskar dessa fyllda dagar med jobb, sol, skratt och energi.. inte dumt dessutom att vara lite sjuk så man får göra det bästa, laga mat och baka fika <3 Love it!

(här skulle det va en bild på en fin tallrik spagetti och köttfärssås men ack nej,det gick ej:-))

laga mat är jag bra på, så roligt och spännande att tjoppa ihop saker och det blir bra, men recept är bara riktlinjer, klarar inte följa dem alls men kul är det:-) köttfärsås och spaghetti är den rätt jag lärde mig laga som var rolig. var nog runt tio år och mamma och pappa mjölkade i vanlig ordning. mamma kör oxå utan recept så därför fanns inget skrivet utan efter jag stekt köttfärs så sprang jag till ladugården och frågade vad jag skulle göra, så fick jag skiva lök, ut och fråga igen osv.. ett perfekt sätt att lära sig laga mat på och något jag minns med glädje:-D

bilder

i väntan på något spännande ska hända lägger jag ut lite bilder på vardagen..


min strama Katt Anders som inre gärna sover med matte, men byrålådan är perfekt tycker han!!





gipset åkte av, då blottades ärren igen men tack och lov såg de betydligt bättre ut!



kan t om ha skor:-) kan tillägga att det är himla svårt att köpa skor med bara en fot att prova på!!!!



syskonbarn är bra att ha, här hälsar de på och hjälper till att bada pygméigelkotten curt:-)



efter jag skaffat rulle kunde jag äntligen baka lite, saknat hembakat bröd!!!! mums va gott det var!



RSS 2.0