Riga, Monika och så lite annat....

Det är flera år sedan livet var så här enkelt och skönt.... man har en regelbunden inkomst, en häst, 4a katter, 2 hundar(ja mors lilla trassel räknas in i familjen hon med) och så naturligtvis en häst... det är nog hästen som gör att det känns så enkelt och så länge sedan... man faller snabbt in i rutiner som legat djupt begraven i en... har ju faktisit inte haft häst sedan jag var 16.... men ändå... å det var en helt annan sorts häst... ett annat liv, ändå känns det på ett sätt likadant=) Den här hästen kommer kräva lite, det ska gudarna veta att den förra gjorde oxå, att hoppa på honom var som att hoppa upp på en okontrollerbar bomb som man aldrig riktigt visste var man hade... det här muskelpaketet fungerar annorlunda... hon är säkert dubbel så stor men vet tack å lov inte om det... hon följer en som en hund när man har henne i "koppel";) och lär sig gärna nya saker... det svåra är att veta var jag ska lägga nivån men än så länge har vi testat longering, tränsning, ledning, hovlyft och grimtömkörning.... det sista funkade riktigt dåligt, det är en stark dam jag har att göra med så får nog ta träns nästa gång... Livet är full av utmaningar med andra ord and i Like IT!!!
Riga var en fantastisk stad, fantastisk i den formen att husen var underbart barocka, stora höga med stora överdrivna skulpturer=) åsså deras shoppingcentrum där mina vänner från Norslund skulle älska... bara massa KLÄDER.... fem våningscetra med bara kläder... deras dröm, min sömn... varken jag eller vännen var särskilt intresserad så kan inte ens säga om det var dyrt med kläder eller inte... men kläder finns det där!!!! Maten är underbar, massagen på hotellen toppen och för första gången på flera år kom jag ifrån en hårfrisör och var nöjd=) Det var sköna glada dagar med massa slapphet och mysstid=)
Mer då? Ja ni... idioten har varit lugn nu en stund, antar han super och tycker synd om sig själv en stund.-... men snart får vi väll ett sms om vad han nu kan ha hittat på.. än så länge är det bland annat stöld, förstörelse av egendom och hot-.. vore kul att ringa till polisen och fråga vad det han utsätter oss för kallas!!! vi får se om han snart kan suddas ut ur mitt liv eller hur det är.... just nu önskar jag att han ville sudda ut sig själv men det är väll han för feg för... ni som tycker jag är hård, så kan ja säga att det drabbar en som förtjänar det!! Det är synd att han ska ta så mycket energi från mig och min mor... det som dessutom är mer idiotisk är att alla säger "man ska sudda/ta bort människor som stjäl energi ifrån en.... ja nog fan skulle ja vilja göra det... men ingen säger hur man ska göra!!!!! Men i det stora hela lever jag(troligtvis till hans stora besvikelse) väldigt bra liv med vänner som inte bryr sig om småskitar och familj och pojkvän som förhoppningsvis står ut med alla ens nycker;) Nu ska ja sova.. natti=)

RSS 2.0