Solen strålar ute...

och jag sitter inne... ändå har jag fulat mig lite idag och suttit ute i solen och bara latat mig medan mor och far var borta och åt morsdagsmat... Men jag har absolut ingen inspiration till att plugga vilket är ett problem just nu... Igår klev jag upp tio...var uppe till 11 och sov sedan till halv två... efter det åt jag, duschade, pratade i telefon och kom lagomt igång med plugget tills det var dags för kvällsmat... Jaha efter maten pluggade ag faktist ganska bra... men nu sitter man här igen, imorgon kl18 ska den va inlämnad och ingen energi finns... Eftersom jag är van att bli uppjagad ur sängen fick e ringa och sköta den tjänsten idag så upp kom jag... men mycket mer blev det inte... och timmarna går... PANIK

Måttfullhet, trötthet och en jäkla massa packande

Så kan man sammanfatta veckan som varit... Sällan har jag känt mig så utsliten och slutkörd som jag gjort denna vecka... Började redan i söndags när vi pluggade till tolv... Måndag upp och börja packa men hamnade på filt i norslund istället... Tisdag packades, packades och packades det för att sedan plugga mera... Två lägenheter slängdes i kartong... I onsdags så var det skuggventilering plus avhämtning av saker... För sakens skull grillade vi och tog en etagekväll, bara utifall det skulle finnas en droppe energi kvar... I torsdags så städade och städade vi till 7 på morgonen... Igår solade vi å försökte sova men det funkade dåligt varav vi sedan packade ihop våra saker och lämnade falun... För min del ska jag dit en sväng nästa vecka, ja sedan ska jag ju städa och tapetsera där också men annars är man ganska klar där... känns konstigt!

Bohemlivet har börjat...

Japp nu har slutet på början börjat... På riktigt... Mor, Emmy och Carina har idag varit och tömt min lägenhet... för att sedan bära in erics saker eftersom han e hemlös en månad... eller han har någonstans att bo men hans saker har det inte... Så de resterande veckorna blir det för min del matlådor äten ur handen...för inga bestick, tallrikar eller grytor finns... Å det känns jäkla bra... Frid å fröjd nu är det bara c-uuppsats och annat kvar=)

Tolv timmars packning...vad är måttfullhet??

Som alltid kan man undra om varför måttfullhet inte existerar med mig och Eric.... Av olika anledningar slutade gårdagskvällens packning i Norslund på en filt med Malin och en hel del andra människor..Det var underbart roligt att umgås men Vår softa dricka öl och packa kväll slutade alltför sent... På dagen hade vi gått till ÖB för att handla, naturligtvis under cancertimmarna så solbränd, med betoning på bränd... å inte mycket packande blev av... men tillbaka till måttfullhet... Så istället för med måtta packa idag och igår har vi nu packat sedan tolv imorse... Ja jag skriver imorse för kvällen igår blev natt, sen blev det morgon...sen sov vi... Måttfullhet?? Nej!!! Så dagens schema vart följande... Packa norslund... göra opponeringen på uppsatsen, packa b-kasern... Imorgon kommer bilen, som borde varit en buss för fy f-n va grejjer jag har!!! Är en jäkla hamster, måttfullhet?? NEJ!!! Imorgon är det ventilering på uppsatsen och jag har nte ens läst min egen sedan i söndags.... Så nu ska jag läsa min egen, min responents igen och sedan alla andras... Måttfullhet?? Nej...

Det närmar sig tolv timmar nu...

Som vi suttit i mediahuset och pluggat... för en timme sedan lämnade jag in det nästsista kopian på c-uppsatsen och på onsdag har jag genrepet med opponeringen... Inte helt nöjd med resultatet utan man ska nog jobba vidare... men nu har jag å eric suttit här sen tolv idag och det är ändå söndag... snart kommer vi smita ut härifrån för att handla nu när man får pengar... Ingen hyra att betala den här månaden... LIVET E En fest...På onsdag försvinner mina saker från falun... Packa står för dörren... blandade känslor jag går in för den här veckan men den ska genomlidas...reflektera får man göra en annan gång...

MERA PANIK!!!!

Idag ska c-Uppsatsen så gott som vara klar och nja... jag har ju en bit kvar om man säger så men på god väg... Jag och Eric har haft sista kvällen på kåren nu och hade väldigt roligt även om jag har en känsla att alla runtomkring oss tyckte vi var ganska dryga... Nevermind, det mesta man gör just nu gör man för sista gången så man bryr sig inte på samma sätt som förut... Livet e en panikartad skräckblandad karusell just nu när allt ska ske, helst igår men hinner gör man alltid... det är bara bita ihop och fortsätta så gott det går....

Dop

Tillbaka i Falun efter en kortis i Alfta... Tackar mina syskon och paranteser för en mycket trevlig dopdag... vi var 70 pers i gammelgården och det var mycket mycket trevligt... trots att jag inte var med och gjorde något:) Ganska kul att komma som gäst bara men kändes konstigt... Igår sov jag hos Frida och det var riktigt skoj det med... långt mellan varven men nu är det snart sommar!!!! Nu är plugget nedlagt för dagen och mat och vin står för dörren innan kåren...=) Syns under bordet ni som ska dit, ni andra ser jag en annan dag=) Varit ute och gått i regnet så nu är man dyngsur och torkar kläder.=)

C-uppsatser, dop och flytt...

Mera panik och ÅNGEST!!! Mest sugen att duka under av pressen och skita i det men målet är så nära att jag nästan kan ta på det... men roligt är det inte å inte stimulerande heller... mest lust att krypa under täcket med en Umbalabox och försvinna några veckor... Hålla huvudet över vattenytan nu och kämpa de sista stegen... Imorgon ska jag bära grejjer innan det är dags att åka hem och vara med på barndop... Det är då för väl att mina syskon och mor klarar av att ordna dopet själv för jag har knappt tid att medverka let alone fixa något så det är jag tacksam för. Mina två mellersta syskondöttrar däremot är inne i en total galenskapsperiod så man kan tydligen inte lämna dem ensamma en sekund eller två utan att de hittar på något... Från att öppna bläckflaskor, smörja in varandras hår med buttercreme till att spräcka rutor på växthuset... de är ändå bara 4 och tre... hur ska det gå när 60 pers är hemma... ja det återstår att se!

Mycket tok kan man hitta på...

Örebroi helgen med Tino som värd=) Har haft väldigt trevlig helg där jag försökt stängt av c-uppsatsångesten men helt klarar man det förståss itne... På torsdag ska jag faktist döpa mina syskonbarn så jag börjar få panik över hur man ska hinna det, skriva c-uppsats, städa ur lägenheten, flytta hem och så vidare.. PANIK med andra ord... men nu har man haft det skönt några dar så nu får man åka tillbaka till falun och ta nya tag!! 

Alfta nästa...

Jaha ja, då har man varit i Falun väldigt länge, pluggat, solat och snackat skit,grillat och festat... Nu vänder jag kosan hemåt, men än så länge är det bara genrep, än är det ännu en tid kvar innan man ska packa allt här och flytta... Det känns konstigt, veckorna bara går och slutet kommer närmare och närmare utan att man ens funderar på det... Man vill inte tänka på det, jag framställer sommaren som ytterliggare ett sommarlov och till hösten ska man fortsätta plugga... men så är det faktist inte!! Men som sagt, Alfta idag och imorgon följer jag med Matilda till skolan och hälsar på där... Sen blir det en lugn helg hemma innan det är dags att ha mer handledning för uppsatsen och sen till örebro en sväng=)

damdidamdi... gud vad jag e stel!

Även stora pojkar är söta när de sover men nu börjar det bli dags att han vaknar för jag ligger på golvet i en väldigt oergonomisk ställning och pluggar å på köpet börjar jag bli hungrig... Får se om jag ska killa honom under foten eller helt enkelt börja föra oväsen.... livet är fullt av valmöjligheter=)

Deklarare å annat strunt...

För nån vecka sedan började jag misstänka att jag inte existerar längre... har inte fått ett brev på evigheter, inga samtal från myndigheter eller andra saker... Så idag när jag skulle logga in för att göra min deklaration.... så fick jag inte ens det... de har inte skickat någon papperskopia till mig.... Så vips nu börjar jag verkligen känna mig som en döing!!!! Så nu måste man gå ner till centrum och deklarare... å jag ev inte ens vad man behöver för uppgifter... VAD ÄR DET SOM PÅGÅR!!!!! Ikväll ska jag läsa de andras c-uppsatsarbeten, känns som jag kommit kortast men nu ska jag sätta fart, nu när allt annat är fixat, förutom då ett dop den 21, deklarationen och vissa fyller ju år här i maj oxå så eventuellt har jag för mig att jag lovat denna att jag ska åka till dens trakter som födelesepresent...mja.. vi får se!!!

Om trolltyg, c-uppsatser och valborg...

Jaha nu sitter man här,det är söndag efter valborg och man känner isg ganska...eller ganska jätte mycket sliten... Trots det har man mestadels legat i solen, pluggat eller bara varit men det känns ytterst ansträngande just nu... Samtidigt är det underbart skönt, kommit lagomt långt med uppsatsen, alla rester från föregående kurs är inlämnade(får se om de får ok eller om man får göra om dem lite till) och man har till å med varit lite social... Igår var jag hos Norslundarna och grillade... fisk stod på menyn och efter en massa kryddning och uppiffning vart det riktigt gott!! Kul att höra lite sammanfattningar från valborg oxå, där man glatt kan konstatera att jag för en gång skulle nog var nyktrast=) Fantastiskt va duktig jag är=9 Kul var det iallafall med massa skitsnack, roliga människor och galna upptåg... tog en stund att komma till b-kasern men herregud va gott det var med Ghandihamburgare!!! NU har jag pluggat hela dagen så nu är det dags att laga lite mat, stek och pommes står på menyn, får se hur det går=) Livet e jobbigt ibland men väl värt att leva=)

RSS 2.0