Ikea å andra (van)vettiga saker...

Jaja... igår var det dags... förväntningarna är uppskruvade och man var redo.... äntligen skulle man ha en ledig dag och bara tat lugnt.... genrepet gick hyfsat så inga panikrep behövdes och en hel dag av bara borta var planerad.... Så halv åtta ringer klockan... halv nio är man på väg till ikea.... 10 är man framme.... sedan är det en heldag med spring i affärer och planläggande.... massa saker skulle plötsligt funderas och bestämmas så det var tur vi kom den tid vi kom... för mor och syster skulle naturlivtis hem till HANDBOLLEN som började sex... vi hann... men vi hade likaväl inte kunnat hinna... det var i vilket fall skönt att komma bort en dag även om det verkligen inte var den vilodag jag hade tänkt mig... samma sak gällde förresten idag... vila innan det var dags för premiär ikväll...om jag är nervös så funderar jag lite grann på hur nervös mina vänner på scenen är... känner mig inte särskilt avundsjuk just nu, även om jag skulle vilja stå där så avskyr jag premiärer... usch och blä!!!!!! ska bli spännande och se hur publikreaktionen är nu när man har lite fler än bara genrepsfolk här.... spänningen stiger=) Jan och jag kom på att jag nu iår äntligen kommer klå mitt rekord att se revyn fem gånger... eftersom jag troligtvis kommer ljussätta alla 14 föreställningarna så har jag ett svårslaget rekord att slå sedan=) Måste säga att jag är imponerad över att jag ens klarar få saker och ting att lysa... även om det ibland är lite försent, eller för tidigt när jag skruvar på så lyser det iallafall=) Bra gjort me!!! ja å alla andra oxå naturligtvis med dem visste jag skulle fixa det=) Nåja i vilket fall, premiär ikväll... åsså var det vilodag idga.... nio ringde mor(jag var naturligtvis redan vaken, för när man äntligen får sova så kan man naturligtvis inte det)*suck* och vi åkte iväg med bilen som vi lånat av dem. Sedan vart det alfta, mat osv... å nu sitter man med färg i håret och det bara är 1 och en halv timme tills det är dags att åka... så det blir lagomt att skölja ur färgen, torka och fixa hår och klä på sig... sedan är det dags för avfärd mot viksjöfors... finns några av sketcherna som jag skulle vilja ha övat innan ridån går upp...får se om det hinns eller om träningspasset bli premiären.... den som kommmer ikväll får se=)

Ojoj....

Hmm från hantlangare till sufflör till ljustekniker... ibland stiger man i graderna=) Förhoppningsvis behövs jag dock inte som ljusis... känner mig knappast kompetent till detta uppdrag... jag menar JAG som knappt kan komma ihåg att blända av till halvljus när man möter bil... nej du mycket skeptisk till detta men det är som alltid kul att få nya utmaningar och testa nya saker.... Känns konstigt att på torsdag är det genrep.... kan undra om ensamblen är redo... nåja jag tror fullt å fast att de på lördag kan dra igång en hejdundrande föreställning... sen får vi se om det sker i mörker eller i någorlunda ljus=) Hehe nej den föreställningen är inte jag som sköter och det kanske är lika bra det=) I vilket fall så känns det som man ständigt är borta, ungefär som i falun när sista månaden som jolly jumper var... ständigt borta och ständigt skrattande... naturligtvis älskar jag det, dagarna på jobbet och kvällarna på sidan av scenen... paradise is close!! Det hjälper till att man dessutom hemma har någon som verkligen tycker om en och att dela vardagen med.. även fast jag vet att han tycker det är lite jobbigt med en frånvarande flickvän men det är bara under en kort tid så tror han överlever=) I helgen har jag vissa planer på att bara lata mig, men det har jag planlagt förr utan att det funkar... men en lugn skön dg vore inte så dumt alls faktist=) Nu ska jag försöka hitta vägen till alfta för att sedan hitta vägen till viksjöfors... ja jag vet! det är närmare från edsbyn än från alfta men ibland har man faktist inge val... saker att fixa å dona... nej nu åter till agendan--- natti natti

vintern rasar uti våra fjällar...

eller iallafall så är det snö... massor av snö=) Och jag stormtrivs... det är dessutom ganska varmt, gillar inte riktigt de dagar det faktist töar men har inget emot när det kryper upp till 5 minus efter ett par dagars iskyla.... Fortfarande trivs jag på jobbet och ytterliggare en aspekt på det hela har lagts till.. inte nog med att jag är på samma ställe flera dagar utan jag får även vara med och planera... där har vi något riktigt roligt=) Som alltid gillar jag diskutera sådant trams, trpr det är en yrkesskada sedan englandstiden, då vi ständigt analyserade hundars problem och hur vi kunde lösa dem... och som alltid...(hm närstan då) funkar det som funkar på hundar även på människor...eller ial barn=) Antar inte riktigt man kan ge ett barn som "skäller" ett hundben eller ett argsint hund en utskällning men ändå... principen:lugn i alla lägen funkar på allt levande=) Våran hund här hemma har äntligen börjat lugna sig lite och bär inte runt alla skor(hon har nu valt ut några få som hon bär runt) och katterna har koimmit in i det "lugna" samliv som man har när man är två katter och en hund i ett hushåll... vi människor räknas inte riktigt, vi duger som mest att öppna dörren när de ska ut, eller möjligtvis ligga på när man är gossjuk... åsså om man nu skulle råka glömma det kan de påminna oss om att fylla ¨på maten... annars är vi ganska obetydliga i deras värld... enligt dem iallafall... Gustav har hittat ett spännande moment, sitta och stirra hatfullt på ekorren som är på foderbordet... å hunden amber bevakar svartsjukt fettet som hänger till fåglarna... helt normalt kan man säga.... ial om man är Gävlebo kanske.. kan undra vad vissa andra gävlebor bevakar=) Nåja, vidare då... att vara "husägare" har visat sig lagomt enkelt... om man bortser från att man faktist äger ett hus som man tar ansvar för... fast just nu känns det som man mest sover här... kanske någon kväll här och där... nåja får se om det magiska datumet 29/1 gör någon skillnad eller om det innebär mera frånvaro... i vilket fall, vare sig jag leker sufflör på byaspexet, fjantar mig på andra ställen eller jobbar så är livet roligare nu än på länge=) Jag njuter av en välförtjänt rolig vår efter ett tag av mindre rolig höst... Men ju mer snö som faller ju bättre verkar det vara.... å Snart fyller LILLA LILLA Arvid år... två dessutom... sparven har blivit en stor kille som visserligen spenderar massa tid att städa men är ändå en urskön ursöt liten kille=)Så grattis i förskott till honom och grattis i efterskott till Frida.--- minnet är bra men kort... fast vi ses nog imorgon skulle jag tro... om det är så att jag hittar lysknappen på revyn=)

its playtime

Ah, äntligen lite sol, värme och massa humor=)
2011 verkar vara ett bra år, inte minst för att man åter igen har hittat hästar och med dem allt det innebär, den innebär även en hel del skratt och fjant på revyn, nej då.. oroa er inte jag ska inte stå på¨scenen, jag är bara lite bredvid med och hjälper till.. det är skönt att kunna komma hemifrån och leka lite, både bakom scenen och på hästryggen... Imorgon börjar jag dessutom min "nya" anställning på mitt gamla jobb-- HÄven det känns fantastistk roligt, saknar barnen så ska bli kul att återse dem... nej kort och gott, 2011 börjar väldigt väldi9gt bra... bara 1 steg kvar. nämligen fortfarande bredbandslös--- suck å pust... ja sen att man är lite black är oxå jobbigt... får ta till soppa på spik snart... nej då så allvarligt är det inte men visst hade det varit bättre om lönen kom imorgon istället för om två veckor... men men... den som inte spar, den har banne mig inget heller(´tar sig själv i örat) men roligt har vi haft, både med wiiet och det andra vi handlat så vi nu är blacka... kan undra när man ska bli "stur" och lära sig spara?=) Träningspasset (vattensängen) fortsätter och det är en enda lång följetong... vissa nätter går det bra.. andra känns det som man är ute på öppet hav och blåser omkring...då är en fot i golvet att föredra faktist... Annars då... annars tänker jag leka kärringen mot strömmen och säga,... fy fan va underbart det är med snö!!! och vinter!!!!!!! Det är helt underbart va vackert och skönt det är med en riktig vinter... sen får folk tycka precis vad de vill, för det gör nämligen jag med..
tjolahopp

Ojjojoj,...

Gott nytt 2011... Lika bra man börjar träna på att skriva det!!! Här händer det grejjer.. Har äntligen varit ut och luftat mina "fjädrar" den 25 å det var underbart att dricka mycket, snacka en jäkla massa skit och bara vara=) Jag älskar verkligen att umgås med de jag festade med den kvällen, de är så härliga och underbart avslappnande att bara vara=) Varken jag eller sambon vart för full(hmm) så hela festen avnjöts utan minsta problem.. bara massa sång och skratt=) Mera fest åt Susann, känns som en evighet till sommaren och allt sådant så man må¨ste ju festa mera på vinterhalvåret!`!!! Julen blev lite konstig med varken Jan(bilproblem) eller familjen Johansson(torbjörn, Linda, Dennis m familjer) för de envisades med att ha magsjka... men Ulla och Mat..sson (som vi brukar säga) kom iallafall så det var roligt... Men konstigt var det!! I år rimmade vi på E och de flesta hade ett enda stort krångel med det... svårt svårt svårt kan man sammanfatta det med men jag gav bort enkronor och fick engångsmuggar ial... enbär, energidryck, eltejp och enbuske var andra saker som man kommit på... Jan hade tänkt epren... fast det var ju lite fel eftersom det stavas Ipren=)

Nu är det dagen efter nyår och jag sitter och dricker öl, nån tröst för att man var nykter igår ska man väll ha=) P-vännen leker med traktorn för till hans stora glädje har det snöat så han får köra lite grann... inte dumt alls=) Annars spelar vi mest WII super mario bros för tillfället och ett tecken på att man spelar för mycket är när man kör bil och inte tänker "fan det här var halt som satan, eller liknande" utan tänker "det här är lika halt som S-M-B halkbanorna... inte riktigt bra utan ett tecken på att man spelat way to much=)

Nu ska jag roa mig med annat, jag längtar tills vi köpt bredband till Å´lunda för bloggen saknar jag... som mycket annat men i det stora hela trivs jag faktist! å mera uppdateringar kommer.. när tid å utrymme finns

kram

RSS 2.0