grottar ner sig

japp idag har ja bestämt mig för att göra det!!disken å övriga städet kan vänta för idag ska Susann vara bakis, japp det bestämde hon i morse å det ska väll va i attan om hon inte ska klara det.. problemet är ju att hon aldrig varit det och funderar hur man gör., men täcketöver huvudet, beställa kebabtallrik med utlöpning känns som en bra början!!! har bara tid att leka bakis till 6 för sen ska ja till hästarna:-)

123456789

semester och ändå hanterar man 5åringar.. dessutom 5åringar som borde vara äldre.. förstår inte riktigt varför man ens försöker.. tror det
mesta är klart till ikväll ial så nu blir det dusch å slappna av lite.. tack å lov var man kvar i stugan till igår, annars hade det nog inte räckt med att räkna till 100..

en

en rejäl körs in, dras ut, sprutar..
nästa hål, en rejäl körs in sprutar å dras ut.. ljuva lättnad nu kan man sova.. nässpray, vad vore livet utan dig vid förkylning??? vad trodde ni;-)

underbara midsommar!!!!

tror aldrig min midsommarhelg varit så underbar!! ett långt mål uppfyllt och jag anser nu Monika inkörd, hon var fantastiskt duktig!!! sen familj å vänner att mysa med trots regn å lite rusk.. avslutas med årliga krockturneringen med massa skratt och underbart gäng:-D nästa år blir det inget snapsvise häfte utan snuskvisehäfte, efter teobald thor(som jag äntligen fick höra hela eftersom jag skrev det i sånghäftet) bröts alla broar och alla skrattade:-D

Jun. 18, 2013

vissa människor borde aldrig få ha med djur att göra!! bara hoppas min donna förknippar det med den platsen å de människorNa för det kommer hon aldrig mer behöva utstå igen!!!! kommer ha en helt annan inställning till ordet hästkarl igen!

som man..,

som man bäddar får man ligga
man fester mår man dagen efter
man lagar får man äta..
eller så beställer man Sarahs hemkörning så slipper man det;-)

om det

om det finns en nyckel finns det en dörr.. eller if there are a key there are a doore.., det ena lite tråkigt, det andra dramatiskt.., engelska är för mig ett språk som flyter och betyder så mycket!! i Love u är så mycket mer än "jag älskar dig" varför är svenska så menlöst?

känner mig dålig

klockan är snart fyra å jag känner mig svinig, trots mina goda förutsattser å så vidare är jag ingen god värdinna:-( känns som ja inte alls pratat å cirkulerat utan bara stått på samma ställe, jag trodde ju att kvällen var för evigt och att jag skulle hinna sen.. nu hann jag inte och jag har ont i magen av känslan att ja inte räckte till idag heller:-( jag hoppas alla hade trevligt ändå och hoppas ja lärt mig något till nästa gång.? natti natti önskar en mörkrädd Susann som verkligen inte borde gått på dass ensam(av någon underlig anledning är toan upptagen) länge sedan en av mina "inneboende pratade med mig å kommer alltid lika chokande och oväntat..

RSS 2.0